Hét film- en tv magazine van Nederland

Veronica Superguide is al jaren het grootste entertainment magazine van Nederland. Na een digitale transitie is zij van specifieke printtitel doorgegroeid naar een crossmediaal merk. Naast het generieke tv blad kan er gebruik worden gemaakt van de digitale gids op het online platform en de alom bekende app ‘Veronica Superguide’.

 

  • Contact
  • Profiel
  • Bereik

Hulp of advies nodig? Een advertentie reserveren of aanleveren? We helpen je graag.

Wil je meer informatie?

088-0139640
adverteren@dpgmedia.nl

Met Veronica Superguide blijf je iedere week op de hoogte van tv en films, het leukste entertainmentnieuws, spraakmakende interviews, kundige filmrecensies, en nog heel veel op het gebied van strips, popmuziek, mode, food, gadgets, lifestyle en trends. In de tv-gids staat elke week een overzicht van de leukste films en programma’s op de 50 populairste zenders. Lees hoe laat een programma begint, welke series of films er te streamen zijn op Netflix en welke spannende film er speelt in de bioscoop.

“Dankzij de dubbele functie van tv-gids en entertainmentblad heeft Veronica Superguide een hoge contactfrequentie en een groot actueel bereik. Onze doelgroep geniet van informatie en vermaak binnen één format” – Debby Nobel, hoofdredacteur Veronica Superguide

Veronica lezers zijn mannen en vrouwen tussen de 35-60 jaar, zij houden van films, kijken graag series en bezoeken regelmatig de stad om te winkelen. Daarnaast zijn ze geïnteresseerd in auto’s, muziek, games en mode. Veronica Superguide bereikt:

Veronica Publishing bereikt 2.250.000 unieke personen per maand. Hiervan worden 1.050.000 mensen bereikt met print en 1.368.000 personen met ons digitale portfolio (NOM Mediamerken 2019-IV). Het online TV, Film en entertainment platform Veronica Superguide maakt een sterke groei dit jaar. Maandelijks bezoeken zo’n 3.2 miljoen Nederlanders de website, met 8,6 miljoen pageviews.