Tweakers is met meer dan 4 miljoen unieke bezoekers en 90 miljoen pageviews per maand de grootste elektronica- en technologiewebsite van Nederland en België. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kijk dan hier. 

  • Profiel
  • Bereik
  • Contact

Technologie brengt ons voortdurend mooie, maar ook ingewikkelde producten: simpel van buiten, complex van binnen. De stroom innovaties maakt het moeilijk om het overzicht te bewaren. Welk apparaat voorziet in jouw behoefte? Zijn die recensies waarachtig? Kloppen de specificaties? Kortom: hoe maak je de juiste keuze?

Een onafhankelijke expert biedt uitkomst. Daarom is Tweakers er. Inmiddels bestaat onze community uit meer dan een half miljoen leden met één grote passie: technologie. Samen met die community is de redactie in staat om technologie kritisch te bekijken. We testen zelf onder meer laptops, smartphones, tablets, games en tv’s. We zijn nieuwsgierig naar elk detail, zodat we producten goed kunnen vergelijken en onze kennis kunnen delen, vrij toegankelijk en overal beschikbaar. Zo helpen we je om te kiezen en het maximale uit je aankoop te halen.

Tweakers bereikt 4 miljoen unieke bezoekers per maand en genereert gemiddeld 100 miljoen pageviews per maand. Daarnaast noteert Tweakers op maandbasis ruim 500.000 bekeken video’s en 1,3 miljoen clickouts in de pricewatch.

Hulp of advies nodig? Een commercial reserveren of aanleveren? We helpen je graag.

Direct contact

Tweakers
020 204 25 25
info@dpgtechnology.nl