De trots van Twente en de Achterhoek.

In de berichtgeving van het nieuwsmerk Tubantia staan Twente en de Achterhoek letterlijk en figuurlijk voorop. Dagelijks gelezen via de website, krant en app. Daarnaast maakt het &Magazine bij Tubantia van ieder weekend een feestje.

Met Tubantia bereiken wij dagelijks gemiddeld 224.000 mensen uit de regio Twente. Met onze online mogelijkheden kunnen wij zelfs heel gericht uw doelgroep bereiken .

Wij nemen graag met u contact op om de mogelijkheden te bespreken. Klik hiervoor op de button ‘ik wil adverteren’ .

  • Profiel
  • Feiten & cijfers
  • Contact

Tubantia is met trots het regionale nieuwsmerk van het Oosten van het land. De gedreven redactie haalt elke dag de beste verhalen uit de regio en weet daarmee de lezers te binden, boeien en raken. Met 6 edities en tal van specials zit Tubantia in het hart van je doelgroep. Ze brengen een mix van hard nieuws, luchtige berichten en menselijke verhalen en besteden veel aandacht aan de presentatie ervan in de krant die in 2015 uitgeroepen werd tot ‘European Newspaper of the Year’.

Het wekelijkse &Magazine brengt het vrijetijdsgevoel tot leven; het heerlijke gevoel van weekend! Met tijd voor elkaar, tijd om te lezen, uitgebreid te koken en eropuit te gaan. Het magazine geeft de lezers van Tubantia op zaterdag nog meer krant met achtergrondverhalen en trends. De rijke fotografie en speelse vormgeving zijn eigentijds en inspireren. Kortom: &Magazine biedt een stijlvol umfeld voor advertenties, waarbij je merk profiteert van het positieve weekendgevoel en de betrouwbaarheid van Tubantia.

Tubantia bereikt dagelijks betrokken lezers. Doordeweeks gaat het om 222.000 lezers via print en op zaterdag om bijna 256.000 lezers via krant en magazine. Bovendien bereikt Tubantia maandelijks 1.159.000 unieke digitale lezers via web en app.

Bron:

NOM Print Doelgroep Monitor 2018 en NOM Regio Monitor 2018 & NOBO

 

Hulp of advies nodig? Een advertentie reserveren of aanleveren? We helpen je graag. Vul hier het contactformulier in of neem direct contact met ons op!

Direct contact

Nationaal adverteren (print & digitaal)
Ma- vrij: 8:30-17:00 uur
088-5722888
advertising@dpgmedia.nl

Regionaal & lokaal adverteren (print & digitaal)
Ma – vrij: 9:00 – 17:00 uur
06-52526159

of