De trots van Twente en de Achterhoek

Tubantia bereikt dagelijks betrokken lezers. Doordeweeks gaat het om 213.000 lezers via print en op zaterdag om bijna 249.000 lezers via krant en magazine. Bovendien bereikt Tubantia maandelijks 1.346.000 unieke digitale lezers via web en app.

Wij nemen graag met je contact op om de mogelijkheden te bespreken. Klik hiervoor op de button ‘ik wil adverteren’ .

  • Contact
  • Profiel

Hulp of advies nodig? Een advertentie reserveren of aanleveren? We helpen je graag. Vul hier het contactformulier in of neem direct contact met ons op!

Direct contact

Ma- vrij: 8:30-17:00 uur
088-0139640
adverteren@dpgmedia.nl

Tubantia is er voor iedereen die zich betrokken voelt bij de regio waar zij wonen, werken en leven. En die de herkenning en erkenning van die wereld belangrijk vindt. Maar ze zijn er ook voor mensen die het (inter)nationale nieuws volgen, en sport en entertainment(nieuws) waarderen. Die willen weten en begrijpen wat er speelt en willen weten wat dat voor hen betekent. Zonder poespas, met fatsoen. Wat je leest, ziet of hoort mag je raken. Tubantia staat voor een gezonde mix tussen nieuws en ontspanning.

In de berichtgeving van Tubantia staan Twente en de Achterhoek letterlijk en figuurlijk voorop. Dat is dagelijks te ervaren via de website, de app en de krant. Bovendien is er elke week de extra dikke zaterdagkrant met het &Magazine. Zo maakt Tubantia van ieder weekend weer een feestje.

Tubantia is met trots het regionale nieuwsmerk van het Oosten van het land. De gedreven redactie haalt elke dag de beste verhalen uit de regio en weet daarmee de lezers te binden, boeien en raken. Met zes edities en tal van specials zit Tubantia in het hart van de doelgroep. Ze brengen een mix van hard nieuws, achtergronden, ontspanning en menselijke verhalen en besteden veel aandacht aan de presentatie ervan. De krant werd dan ook in 2015 uitgeroepen tot ‘European Newspaper of the Year’.

Tubantia helpt om het nieuws en de wereld beter te begrijpen. Dat geeft vertrouwen, zodat lezers hun eigen keuzes kunt maken. Tubantia biedt wat jij belangrijk vindt, wat dicht bij jou staat, wat je raakt, wat je graag met anderen wilt delen en wat jou verbindt met de wereld om je heen. Dat kan zijn wat je moet weten, wat leuk is om te weten of gewoon wat je leuk vindt om te doen.

Tubantia. Altijd dichtbij