Open blik op de wereld voor een breed perspectief

Trouw bereikt dagelijks duizenden betrokken mensen met de verdiepende journalistiek via print en online via de nieuwssite, nieuwsapps en digitale krant. Doordeweeks gaat het om 316.000 lezers via print en op zaterdag om ruim 430.000 lezers via krant en magazine. Daarnaast bereikt Trouw ook nog eens 2,3 miljoen unieke digitale lezers per maand via web en app.

 

Trouw. Geeft perspectief.

  • Contact
  • Profiel

Hulp of advies nodig? Een advertentie reserveren of aanleveren? We helpen je graag.

Direct contact

Ma- vrij: 8:30-17:00 uur
088-0139640
adverteren@dpgmedia.nl

Trouw is er voor mensen die betrokken zijn bij de maatschappij en deel willen uitmaken van de samenleving. Die de complexe wereld beter willen grijpen en het nieuws graag van alle kanten en met verdieping belicht willen zien. Opbouwend en op een maatschappelijk betrokken manier. En met compassie voor de mens in én de mens achter het nieuws.

Trouw gelooft dat het leven meer diepgang krijgt wanneer je een open blik op de wereld hebt. Daarom schrijft Trouw genuanceerd en objectief over de grote vragen die mens en samenleving raken. Zij willen voor de lezer het venster op de wereld zijn en hem of haar helpen bij het vormen van een mening over wat er speelt.

Trouw is in het oorlogsjaar 1943 opgericht als krant tegen de Duitse bezetter. Het is dan ook niet vreemd dat de krant – tot de dag van vandaag – zijn inspiratie ontleent aan oorspronkelijke christelijke waarden als eerlijkheid, solidariteit, gelijke kansen, duurzaamheid en het streven naar vrede en vrijheid.

Trouw helpt de lezer de complexe wereld beter te begrijpen door het nieuws van alle kanten en met verdieping te belichten. Op een opbouwende en maatschappelijk betrokken manier. Met compassie voor de mens in en achter het nieuws. En met aandacht voor religie, levensbeschouwing, filosofie en zingeving.

Trouw is het nieuwsmerk voor iedereen die verdieping zoekt en wil weten wat er werkelijk in de wereld gebeurt.