Misschien wel de beste krant van Nederland.

Trouw duidt het nieuws. Trouw duikt in de geschiedenis, achterhaalt drijfveren van hoofdrolspelers en kijkt ver over de grens om te begrijpen hoe het zit. Trouw is er voor de bewuste consumenten. Bijna een half miljoen mensen worden dagelijks wijzer van het nieuws dat Trouw brengt in print, online en op tablet. In het weekend bieden de twee magazines Tijd en Letter&Geest méér dan alleen de krant.

  • Profiel
  • Bereik
  • Contact

Trouw bericht evenwichtig en diepgaand over zaken die er toe doen. Het is een nieuwsmerk dat geen zekerheid schreeuwt, maar durft te twijfelen. Lezers en adverteerders kunnen zich thuis voelen bij Trouw. Misschien is Trouw daarom wel de beste krant van Nederland. Ook via web en app weten de lezers ons te vinden en te waarderen. Bereik de bewuste en hoogopgeleide consument die op zoek is naar verdieping. Je merk profiteert van de betrouwbaarheid van Trouw.

Trouw bereikt dagelijks duizenden betrokken mensen. Doordeweeks gaat het om 320.000 lezers via print en op zaterdag om bijna 430.000 lezers via krant en magazine. Daarnaast bereikt Trouw ook nog eens 1,7 miljoen unieke digitale lezers per maand via web en app.

Hulp of advies nodig? Een advertentie reserveren of aanleveren? We helpen je graag.

Direct contact

Print Nationaal & digitaal
Ma- vrij: 8:30-17:00 uur
088-5722888
advertising@dpgmedia.nl