DE TWEEWEKELIJKSE TELEVISIEGIDS MET DE MEESTE ZENDERS!

Totaal TV is er voor iedere kritische tv-kijker die niets wil missen en is de meest uitgebreide tweewekelijkse tv-gids met een overzicht van maar liefst 105 televisiezenders. Totaal TV is ingedeeld op genre en interesse, biedt dagelijks uitgebreide tv- en filmtips én licht alle streaminghits uit.

 

  • Contact
  • Profiel
  • Bereik

Hulp of advies nodig? Een advertentie reserveren of aanleveren? We helpen je graag.

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op.

Totaal TV valt iedere twee weken bij de digitale televisiekijker op de mat en biedt uitgebreide en overzichtelijke informatie van meer dan honderd televisiezenders. Met crossmediale content worden series van streamingdiensten als Netflix en Videoland getipt en worden ontwikkelingen bij providers als Ziggo, KPN en Canal Digitaal op de voet gevolgd. Hierdoor hoeven lezers niets te missen en kunnen ze ontspannen genieten van de nieuwste films en series. Op totaaltv.nl lees je het meest recente televisienieuws, tests en interviews met bekende presentatoren, acteurs en actrices.

Totaal TV-lezers zijn technisch onderlegde televisieveelvraten en bestaan uit mannen en vrouwen (leeftijd 55+) met een uiteenlopende gezinssamenstelling. Lezers hebben een hoge mate van interesse in entertainment, gadgets en techniek én houden alle ontwikkelingen op (streaming) televisiegebied nauwlettend in de gaten.

Totaal TV bereikt 747.500 unieke personen per maand. Hiervan worden 141.500 mensen bereikt met print en 628.000 personen met het digitale platform (NOM Mediamerken 2019-IV).