Topics, nieuws voor jouw nieuwsgierigheid

Topics is het unieke online platform waar alle inhoud van de 13 kwaliteitskranten van DPG media samenkomt. Op een makkelijke en persoonlijke manier navigeer je naar de onderwerpen die jou interesseren. En daar kom je dan alles over te weten. Het aanbod is divers, betrouwbaar en van verschillende kanten belicht. Je stelt eenvoudig zelf je persoonlijke playlists samen of je laat je verrassen wordt door aanbevelingen van de redactie. Meer nieuws uit uw regio, meer inzicht in de laatste ontwikkelingen in de sport, alles over de Amerikaanse politiek of extra columns en scherpe opinies? Het kan allemaal. Topics is een mooie aanvulling op een abonnement op een van de titels van DPG media.

  • Profiel

Topics is een online platform beschikbaar voor web en app. Topics is toegankelijk voor abonnees van AD, Trouw, Het Parool, de Volkskrant, PZC, Eindhovens dagblad, De Stentor, De Gelderlander, Tubantia, Brabants Dagblad, BN DeStem, Het Laatste Nieuws en De Morgen.

Daarnaast dient het als een digitale aanvulling op huidige abonnementen. Stel, een Volkskrant-lezer uit Eindhoven wil toch meer nieuws over zijn woonplaats en is bijvoorbeeld fan van Ajax. Topics bedient deze lezer optimaal door extra content te verschaffen over Eindhoven (vanuit o.a. Eindhovens Dagblad) en biedt het laatste nieuws en achtergrond over Ajax (vanuit Het Parool of AD Sport), dit alles naast zijn favoriete nieuwsmerk de Volkskrant.