Jouw perfecte startpunt op het internet

Startpagina.nl is al ruim 20 jaar één van de meest bezochte websites van Nederland. Het is het ideale beginpunt waar bezoekers geholpen worden bij alles waarvoor ze internet gebruiken: van inspiratie tot specifieke aankopen. Startpagina.nl biedt een selectie van de beste websites, overzichtelijk opgedeeld in categorieën zoals; mode, winkels, vakantie, telecom, financiën, automotive, spelletjes en actualiteiten, zowel op desktop, tablet als mobiel.

 

  • Contact
  • Profiel
  • Bereik

Hulp of advies nodig? Een advertentie reserveren of aanleveren? We helpen je graag.

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op.

De samenstelling van de websites op Startpagina.nl worden geselecteerd door een redactie. Op deze manier worden kwaliteit en relevantie voor de bezoeker gewaarborgd. Startpagina.nl biedt tevens een zoekfunctie, waarbij alleen de beste zoekresultaten worden getoond; waardevol, overzichtelijk en betrouwbaar. Hiermee onderscheidt Startpagina zich van andere zoekmachines.

Daarnaast zijn GoeieVraag en Thema’s onderdeel van het domein Startpagina.nl:
Op GoeieVraag kunnen bezoekers vragen stellen die door gebruikers direct worden beantwoord. Door de jaren heen is er een rijk gevulde database van meer dan 430.000 vragen & antwoorden ontstaan.

Startpagina heeft ruim 6.800 themapagina’s met linkverzamelingen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Allen onderhouden door enthousiaste partners met een belangstelling voor een specifiek onderwerp.

Door de blogs, nieuwsbrief, social media en weekthema’s is Startpagina.nl steeds meer een bron van (dagelijks) vermaak voor bezoekers en volgers. Startpagina.nl bereikt gemiddeld 3.258.000 bezoekers en 7.800 volgers op socials.