Jouw perfecte startpunt op het internet
Startpagina.nl is al ruim 20 jaar één van de meest bezochte websites van Nederland. Het is het ideale beginpunt waar bezoekers geholpen worden bij alles waarvoor ze internet gebruiken: van inspiratie tot specifieke aankopen. Startpagina.nl biedt een selectie van de beste websites, overzichtelijk opgedeeld in categorieën zoals; mode, winkels, vakantie, telecom, financiën, automotive, spelletjes en actualiteiten, zowel op desktop, tablet als mobiel.

 
Meer weten over de advertentiemogelijkheden?
Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  • Profiel
  • Bereik
  • Contact

De samenstelling van de websites op Startpagina.nl worden geselecteerd door een redactie. Op deze manier worden kwaliteit en relevantie voor de bezoeker gewaarborgd. Startpagina.nl biedt tevens een zoekfunctie, waarbij alleen de beste zoekresultaten worden getoond; waardevol, overzichtelijk en betrouwbaar. Hiermee onderscheidt Startpagina zich van andere zoekmachines.

Daarnaast zijn GoeieVraag en Thema’s onderdeel van het domein Startpagina.nl:
Op GoeieVraag kunnen bezoekers vragen stellen die door gebruikers direct worden beantwoord. Door de jaren heen is er een rijk gevulde database van meer dan 430.000 vragen & antwoorden ontstaan.

Startpagina heeft ruim 6.800 themapagina’s met linkverzamelingen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Allen onderhouden door enthousiaste partners met een belangstelling voor een specifiek onderwerp.

Door de blogs, nieuwsbrief, social media en weekthema’s is Startpagina.nl steeds meer een bron van (dagelijks) vermaak voor bezoekers en volgers. Startpagina.nl bereikt gemiddeld 3.258.000 bezoekers en 7.800 volgers op socials.

Wil je direct met ons in contact komen? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-013 96 40
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl