De nostalgische reis door jouw schooltijd begint hier!

Met meer dan 500.000 (klassen)foto’s en 2 miljoen gebruikersprofielen is SchoolBANK dé online ontmoetingsplaats voor oud-klasgenoten, jeugdliefdes en schoolvrienden. Vind al jouw klassenfoto’s en oud-schoolgenoten gratis terug op SchoolBANK!

 

  • Contact
  • Profiel
  • Bereik

Wil je direct met ons in contact komen? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-013 96 40
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl

Met een gratis profiel kunnen gebruikers online oud-klasgenoten terugvinden, opnieuw in contact komen en op de hoogte te blijven van elkaars leven. Vele duizenden klassenfoto’s, schoolpagina’s en persoonlijke herinneringen zorgen voor uren kijkplezier. Met een premium lidmaatschap kunnen gebruikers hun profiel uitbreiden met extra features.

SchoolBANK heeft daarnaast een blog met een actieve community waar dagelijks verhalen, lezersacties en online campagnes worden gedeeld. De content heeft een nostalgisch tintje en is beeldend, persoonlijk en herkenbaar. Kom van desktop tot mobiel in beeld dankzij onze display uitingen of via branded content.

De gemiddelde bezoeker is tussen de 35 en 75 jaar oud en geĂŻnteresseerd in nostalgische content en het ophalen van herinneringen. SchoolBANK.nl telt 2 miljoen profielen en bereikt tweewekelijks met haar nieuwsbrief 1.4 miljoen leden. Met notificaties per e-mail met persoonlijke updates blijven gebruikers engaged en komen regelmatig terug op SchoolBANK.

Bijna alle scholen en universiteiten van toen en nu in Nederland staan op schoolbank.nl en is daarmee voor adverteerders dé plek om in contact te komen meer een zeer brede doelgroep.