Muziek is onze basis en met lekkere hits zorgen we voor een goed gevoel op het juiste moment. Onze acties zijn relevant en zorgen voor het gesprek van de dag. Met creatieve programma’s en enthousiaste DJ’s blijven we verrassen en brengen we energie!

 

  • Profiel
  • Bereik
  • Contact

Q sounds better with you. Met Mattie en Marieke, met de succesvolle radio-game Het Geluid, het dagelijkse Foute Uur en de jaarlijkse Foute Party. Dat beloven we onze luisteraars, maar zeker ook onze relaties. Van de zestig minuten per uur vult Qmusic er minimaal achtenveertig minuten zelf met de programmering. De overige minuten zijn voor adverteerders. In beide gevallen staat de luisteraar centraal. In onze programmering doen ze er alles aan om de luisteraars positieve en aanstekelijke radio te brengen. Dat doen ze met enthousiaste persoonlijkheden, creatieve programma’s, relevante acties en natuurlijk de beste muziek. In de commerciële zendtijd helpen ze de adverteerders graag om de luisteraar op een zo’n prettig mogelijke manier aan te spreken. Immers, in een positieve stemming sta je meer open voor boodschappen van anderen. Hierover lees je meer bij ‘Impactvolle commercials’.

Met meer dan een miljoen luisteraars per dag en 2.449.000 luisteraars per week is Qmusic het nummer 2 radiostation van Nederland!

 

 

Hulp of advies nodig? Een commercial reserveren of aanleveren? We helpen je graag.

Direct contact

Qmusic
020 7970 500
sales@Qmusic.nl