Nieuws voor en door Zeeuwen

PZC bereikt dagelijks betrokken lezers. Doordeweeks gaat het om 108.000 lezers via print en op zaterdag om bijna 125.000 lezers via krant en magazine. Bovendien bereiken we maandelijks 972.000 unieke digitale lezers via web en app.

PZC. Altijd dichtbij.

Wij nemen graag met je contact op om de mogelijkheden te bespreken. Klik hiervoor op de button ‘ik wil adverteren’.

  • Contact
  • Profiel

Hulp of advies nodig? Een advertentie reserveren of aanleveren? We helpen je graag.

Direct contact

Ma- vrij: 8:30-17:00 uur
088-0139640
adverteren@dpgmedia.nl

De PZC is er voor iedereen die zich betrokken voelt bij de regio waar zij wonen, werken en leven. En die de herkenning en erkenning van die wereld belangrijk vindt. Maar ze zijn er ook voor mensen die het (inter)nationale nieuws volgen, en sport en entertainment(nieuws) waarderen. Die willen weten en begrijpen wat er speelt en willen weten wat dat voor hen betekent. Zonder poespas, met fatsoen. Wat je leest, ziet of hoort mag je raken. De PZC is er voor iedereen die een gezonde mix tussen nieuws en ontspanning zoekt.

De PZC is 24 uur per dag, 7 dagen per week online op web en app. En dagelijks ligt er een krant vol feiten, beleving, achtergronden en reportages op de mat. De extra dikke zaterdagkrant met het &Magazine maakt van elk weekend weer een feestje.

Al het nieuws uit Zeeland staat in vier edities: Walcheren, Bevelanden/Tholen/St. Philipsland, Schouwen-Duiveland en Zeeuws-Vlaanderen. Daarnaast brengt de PZC veel nieuws uit binnen- en buitenland. Bij de krant zit elke dag een levendige bijlage over wat mensen beweegt, hoe ze met elkaar omgaan, wat ze willen of hebben ervaren. Voor wie in Zeeland de wereld wil zien, dichtbij en veraf, is de PZC dé nieuwsbron.

Zo helpt de PCZ om het nieuws en de wereld beter te begrijpen. Dat geeft vertrouwen, zodat de lezers hun eigen keuzes kunt maken. De PZC biedt je wat jij belangrijk vindt, wat dicht bij jou staat, wat je raakt, wat je graag met anderen wilt delen en wat jou verbindt met de wereld om je heen. Dat kan zijn wat je moet weten, wat leuk is om te weten of gewoon wat je leuk vindt om te doen.