Pro Shots is het toonaangevende fotoagentschap in Nederland op het gebied van sport, nieuws en entertainment. Wat sport betreft: nog steeds het enige bedrijf dat onafhankelijk alle drie de competities van het Nederlandse professionele voetbal dekt, wat betekent dat Pro Shots de ‘makers’ zijn van eigen afbeeldingen. Geen wederverkopers van anderen. Het internationale netwerk van buitenlandse agentschappen omvat de beste en meest bekende namen in de branche.

 

  • Contact
  • Profiel
  • Bereik

Hulp of advies nodig? Een advertentie reserveren of aanleveren? We helpen je graag.

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op.

Pro Shots is in 2000 opgericht door fotograaf en ondernemer Stanley Gontha. Een netwerk van fotografen levert sindsdien aan grote mediabedrijven en kleinere online sportplatformen hoogwaardige fotografie. Pro Shots dekt het Nederlandse betaald voetbal volledig in de drie hoogste divisies en levert daarnaast fotografie voor sporten als hockey, wielrennen, schaatsen en diverse zaalsporten.

Foto’s van Pro Shots verschijnen in diverse kranten en tijdschriften zoals Voetbal International. Ook zijn ze te zien op de studioschermen van FOX Sports, Studio Voetbal, Ziggosport en Veronica Inside. Daarnaast zijn de voetbalfoto’s van Pro Shots ook terug te vinden op het websites als Voetbalprimeur, Goal.com, VI, Voetbalzone. Ook maakt uiteraard NUsport gebruik van Pro Shots foto’s.