Uw partner bij het bereiken en benaderen van uw onderzoekdoelgroep

Met meer dan 125.000 actieve panelleden biedt Panel Inzicht hét consumentenplatform van Nederland. Panel Inzicht is al jaren een vertrouwde partner van onderzoekbureaus, mediabureaus en universiteiten in binnen- en buitenland. Uiteraard voldoet Panel Inzicht aan de hoogste kwaliteitseisen, zoals ISO20252:2019 en die van nationale en internationale brancheorganisaties MOA en ESOMAR.

 

  • Contact
  • Profiel
  • Bereik

Hulp of advies nodig? Een advertentie reserveren of aanleveren? We helpen je graag.

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op.

Panel Inzicht is een veldwerkleverancier en dataspecialist en voor klanten dé connectie naar hun (onderzoek-)doelgroep. Panel Inzicht begeleidt iedereen die onderzoek nodig heeft bij het uitvoeren van online kwantitatief onderzoek en maakt daarvoor gebruik van het eigen opgebouwde onderzoekpanel. Deze markt van online veldwerk wordt gekenmerkt door korte doorlooptijden en strakke deadlines. Het snel en efficiënt bereiken van de doelgroep is dan van groot belang. Panel Inzicht is daarbij het verlengstuk van organisaties en biedt verschillende oplossingen, zoals het programmeren en hosten van uw vragenlijst, het verzamelen van respons en ondersteuning bij uw data-analyses. Panel Inzicht is een toegewijde partner die vanuit een snelle en betrokken samenwerking met haar klanten waarde toevoegt aan online kwantitatief onderzoek.

Panel Inzicht bereikt méér dan 125.000 Nederlandse panelleden, maar ook in België, Frankrijk en Duitsland. Panel Inzicht heeft jaarlijks meer dan 1.500 projecten met meer dan 5 miljoen ingevulde vragenlijsten.