De glossy voor de ageless vrouw

NOUVEAU is het grootste luxury platform voor stijlvolle 45+ vrouwen. NOUVEAU is een volledig cross mediaal merk met een gezonde print titel, een bruisend online platform, inspirerende social media kanalen en diverse succesvolle events.  NOUVEAU print verschijnt 16 x per jaar (waarvan drie dubbelnummers) en brengt daarnaast in de zomer het NOUVEAU Zomerboek uit en in April 2020 een nieuwe special: Happy 50& more.

 

  • Contact
  • Profiel
  • Bereik

Hulp of advies nodig? Een advertentie reserveren of aanleveren? We helpen je graag.

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op.

NOUVEAU is de glossy guide voor de ageless vrouw. NOUVEAU biedt iedere maand 156 pagina’s luxe en kwaliteit met veel warmte en alles wat het leven leuker en mooier maakt. Daarnaast worden vrouwen online dagelijks getrakteerd op het laatste nieuws op gebied van  mode, beauty, kunst, health, lifestyle, royalty en travel.

“NOUVEAU is dé 45+ glossy. Die autoriteit zat al in print en dankzij een ijzersterk concept is dit ook crossmediaal uitgebouwd! Vrouwen van deze leeftijd willen reizen, zich met elkaar verbinden, geïnspireerd raken en zij herkennen kwaliteit! Hierdoor kunnen wij talloze partnerships visualiseren.”- Claudia Straatmans, hoofdredacteur NOUVEAU

De NOUVEAU vrouw behoort tot de zogenaamde ageless beauties. Een vrouw met gevoel voor stijl en tijdloze chique. Ze houdt van cosmetica, mode, kunst, cultuur en reizen.

NOUVEAU bereikt:

– Wekelijks ruim 18.000 abonnees met de nieuwsbrief;

– Per maand 452.000 unieke bezoekers op www.nouveau.nl;

– Dagelijks 27.000 Facebookfans;

– Per editie 147.200 vrouwen

Dit alles resulteert in een maandelijks bruto merkbereik van 647.000 vrouwen*

*NOBO q4 2019