Nationale Vacaturebank is al jaren de nummer 1 vacaturesite van Nederland. In 2016 werd Nationale Vacaturebank voor het zevende jaar op rij verkozen tot de populairste carrièresite van Nederland. Wij zetten alles op alles om de ultieme match tussen werkgevers en werknemers te realiseren. Dat doen we door het proces leuker, slimmer en makkelijker te maken.

  • Profiel
  • Bereik
  • Contact

Aan werkgevers biedt Nationale Vacaturebank toegang tot een groot bereik aan potentiële kandidaten, zowel landelijk als regionaal. Dat Nationale Vacaturebank dé vacaturesite van Nederland is blijkt ook uit onze bereikcijfers: 900.000 unieke bezoekers en 2 miljoen jobviews per maand. Onze Profielen Database bevat ruim 1 miljoen unieke profielen. De services die wij bieden aan recruiters zijn onder meer de Vacature Verbeteraar, video in vacatures en profiel Credits bij de aanschaf van een vacature.

Werkzoekenden vinden op onze site een enorm aanbod aan vacatures voor alle opleidingsniveaus, functiegroepen en regio’s in Nederland. Ook bieden wij extra diensten zoals de Salariswijzer en Carrière Mentors die werkzoekenden persoonlijk advies geven.

Nationale Vacaturebank is samen met Intermediair een van de merken van DPG Recruitment, de business unit die gespecialiseerd is in recruitment en arbeidscommunicatie. DPG Recruitment is samen met Tweakers en AutoTrack onderdeel van DPG Online Services.

Nationale Vacaturebank heeft 588.000 unieke bezoekers en 2 miljoen jobviews per maand en een Profielen Database met ruim 1 miljoen unieke profielen.

Hulp of advies nodig? Een advertentie reserveren of aanleveren? We helpen je graag.

Direct contact

DPG Employment Solutions
020-204 2200
customerservice@dpgmedia.nl