MyChannels is de video-unit van DPG Media, verantwoordelijk voor de techniek, voor de entertainment-video agenda van ADR Nieuwsmedia, het ontwikkelen van formats, de productie van deze Orginal series en de ontwikkeling van branded content en branded entertainment formats.

MyChannels denkt tevens mee bij het ontwikkelen van speciale formats voor adverteerders. Hieruit zijn al vele mooie samenwerkingen ontstaan, bijvoorbeeld met Hertog Jan (Expeditie naar Smaak), Licor43 (Let’s get Spanish), Jords BBQ zomer (Heineken) en Campina (De Sterke Start).

  • MC Tech
  • MC Studios
  • Contact

Het MC Tech team van MyChannels is verantwoordelijk voor de technische realisatie van de video wall, welke voor 14 van onze merken uiteenlopend van AD (ad.nl/video) en de regiotitels tot Sportnieuws.nl en Qmusic. De video wall techniek – ook wel de VaaS genoemd (Video as a Service) – is ook beschikbaar voor premium partners zoals 24Kitchen en NOC*NSF (teamnl.org/video). Voor de alle apps binnen DPG Media, levert MC Tech de video bouwstenen zoals de video wereld in de kubus app van AD en de vernieuwde Volkskrant app.

De MC Studio produceert dagelijks de meest uiteenlopende webseries voor AD en ADR Nieuwsmedia; de zogenaamde AD Originals. Denk hierbij aan formats als het dagelijkse format De Ochtendshow to go, In Het Wiel met Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam, Voxpop met Roel Maalderink of Huize Vleeshamer met Michiel Romeyn.

Sparren met onze video experts? We helpen je graag.

 

DIRECT CONTACT

My Channels
088-572 28 88