Zijn wie je wilt zijn

Margriet is hét crossmediale 50+ vrouwenmerk van Nederland, dat al meer dan 82 jaar een grote maatschappelijke impact heeft. Margriet geeft vrouwen informatie, herkenning en verdieping zodat zij hun eigen keuzes kunnen maken en helemaal zichzelf kunnen zijn. Margriet laat vrouwen vanuit hun eigen kracht alles uit het leven halen.

 

Meer weten over de advertentiemogelijkheden?

Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  • Profiel
  • Bereik
  • Contact

Margriet is het 360-graden merk voor de 50+ vrouw van nu en inspireert haar op ieder moment van de dag, waar en wanneer zij wil. Namelijk met een wekelijks magazine, 9 keer per jaar Margriet Extra, Puzzelboekjes, Agenda’s, Margriet.nl, nieuwsbrieven en een breed scala social media kanalen. Én natuurlijk het jaarlijks terugkerende grootste winterfeest van Nederland: Margriet Winterfair.

‘’Margriet raakt 50+ vrouwen in het hart. Met herkenbare emoties en onmisbare inspiratie voor een gezond en gelukkig leven.’’- Leontine van den Bos, hoofdredacteur Margriet.

Margriet bereikt actieve, betrokken en positieve vrouwen, in de kracht van hun leven. Ze zijn nieuwsgierig en willen van alles op de hoogte blijven. Belangrijk zijn haar gezin, familie en vrienden. Vrouwen die op een gezonde en leuke manier ouder willen worden.

Margriet heeft een maandelijks bereik van 3,5 miljoen. In cijfers heeft Margriet:

– met het magazine bijna een miljoen lezers per editie;

– met de website gemiddeld 1,3 miljoen unieke bezoekers per maand;

– met de verschillende nieuwsbrieven ruim 180.000 abonnees;

– op social media 175.800 volgers;

– op Margriet Winterfair elk jaar ruim 70.000 bezoekers.

Wil je direct met ons in contact komen? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-013 96 40
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl