Op Magazine.nl vind je de beste magazines met de leukste acties!

Je vindt er zowel tijdschriftabonnementen met korting, abonnementen met welkomstcadeau, cadeau-abonnementen als andere tijdschrift aanbiedingen. En ook losse tijdschriften zijn gemakkelijk verkrijgbaar op Magazine.nl.

 

Meer weten over de advertentiemogelijkheden?

Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  • Profiel
  • Bereik
  • Contact

Magazine.nl biedt het grootste assortiment aan tijdschriften voor alle leeftijden: de leukste vrouwen magazines, de mooiste woonbladen, de vrolijkste tijdschriften voor kids én mannenbladen.

Tot onze populairste vrouwenbladen horen Libelle en Margriet, maar ook bijvoorbeeld Nouveau, Kek Mama, VIVA en Flair. Een paar van onze favoriete woontijdschriften zijn vtwonen, Eigen Huis & Interieur en Ariadne at Home. Voor de jongste lezers hebben we jeugdtijdschriften zoals Donald Duck of Katrien Duck, Fashionchick Girls en Zo Zit Dat. Voor mannen tot slot hebben we in het assortiment een paar ultieme autotijdschriften, zoals AutoWeek, AutoWeek Classics en GTO Magazine. Magazine.nl heeft tijdschriften voor iedereen!

Magazine.nl bereikt een grote groep betrokken consumenten die op zoek zijn naar een tijdschriftabonnement of een losse editie. Magazine.nl heeft 45 verschillende tijdschriften, specials & stationary en meer dan 1,8 miljoen bezoekers.

Wil je direct met ons in contact komen? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-013 96 40
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl