De #1 glossy voor moeders

Kek Mama is hét 360° lifestyle-mediamerk voor moeders met kinderen tussen 0 en 12 jaar. Het magazine is de #1 glossy voor moeders en biedt haar lezers een moment voor zichzelf: met eerlijke verhalen, persoonlijke interviews, fijne lifestyletips en herkenbare columns.
Naast het magazine zijn er de website KekMama.nl (verkozen tot populairste lifestylewebsite van 2019), de Kek Mama Shop, het online videokanaal Kek Mama TV, de nieuwsbrief, de social media-accounts én de Kek Mama podcast.

 

  • Contact
  • Profiel
  • Bereik

Hulp of advies nodig? Een advertentie reserveren of aanleveren? We helpen je graag.

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op.

Kek Mama is de #1 glossy voor moeders, in alle opzichten: in bereik, in kwaliteit én op commercieel vlak: met 29 procent B2B-aandeel is Kek Mama de B2B-marktleider onder de parenting glossy’s. Het magazine verschijnt 16x per jaar (12 reguliere edities en 4 themanummers).

De Kek Mama-vrouw is een leuke, enthousiaste moeder met kinderen van 0-12 jaar. Zij kan om zichzelf lachen, staat open in het leven en probeert graag nieuwe dingen uit. Ook houdt ze van mooie spullen, uitstapjes en vakanties met haar gezin. Ze geeft graag haar geld uit aan mode voor zichzelf en haar kinderen, aan lekkere beautyproducten en fijne woonitems.

Ze leest om te ontspannen, ook als ze uitgeteld op de bank ligt na een lange dag. Moeders lezen het magazine het liefst op de bank of ze nemen het letterlijk mee in bed. De band die Kek Mama met haar lezeressen heeft is dan ook ontzettend groot. Dat zie je onder andere terug in de engagement met de doelgroep op de snel groeiende social media-kanalen.

Kek Mama bereikt in cijfers:

– ruim 630.000 unieke bezoekers per maand op KekMama.nl, met ruim 3 miljoen pageviews (NOBO);

– ruim 184.000 lezers per print edities (NOM Mediamerken 2019-IV);

– ruim 95.000 Facebook-fans;

– ruim 37.000 Instagram-volgers;

– ruim 65.000 Pinterest-views per maand;

– ruim 70.000 abonnees met de Kek Mama nieuwsbrief, die 2x per week wordt verstuurd.