Versterkt branded content met de mening van de consument.

Hettestpanel.nl geeft op een unieke manier inzicht in hoe de consument in zijn of haar eigen omgeving jouw product kiest, gebruikt en ervaart. Via online reviews, data & insights en onze unieke licentie krijg je meer inzicht in uw product en merk en onderscheidt jouw merk zich duidelijk van de concurrentie. Onze hoogstaande usability scans resulteren direct in verbeterde advertentie prestaties.

 

  • Contact
  • Profiel
  • Bereik

Hulp of advies nodig? Een advertentie reserveren of aanleveren? We helpen je graag.

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op.

Hettestpanel.nl activeert haar leden om producten in de praktijk te testen en hun mening te geven over het oriƫntatieproces en de productbeleving. De daar uit voortkomende inzichten presenteren we aan je. Daarnaast gebruiken we het persoonlijke verhaal van uw gebruikers voor het creƫren van branded content die een commerciƫle boodschap versterkt en de doelgroep overtuigt. Deze content krijgt unieke exposure onder de volledige achterban van hettestpanel.nl.

OĆ³k biedt hettestpanel.nl u de mogelijkheid om het unieke keurmerk een jaar lang in te zetten via uw communicatie en mediakanalen. Hettestpanel.nl werkt voor diverse opdrachtgevers in verschillende categorieĆ«n en domeinen.

De achterban van hettestpanel.nl bestaat uit ruim 150.000 testers. Uit eerder onderzoek blijkt dat ruim 60% van de consumenten meer vertrouwen heeft in producten/diensten met een kwaliteitslabel en sneller overgaat tot aankoop daarvan. Daarnaast laat ruim 70% van de consumenten beoordelingen van andere consumenten sterk meetellen bij de aanschaf van een product.

Kortom: Peer-to-Peer reviews werken!