Het Parool. Amsterdam en de wereld eromheen

Het Parool zit bovenop het landelijke nieuws en biedt uitgebreid nieuws en achtergrondartikelen over de stad Amsterdam en de wereld eromheen. Zowel in de krant als in het magazine PS van de Week, op het vernieuwde parool.nl én op de nieuwe mobiele app is er dagelijks veel aandacht voor misdaad, zorg, eten en drinken, Ajax, onderwijs, politiek en de wereld eromheen.

Wij nemen graag contact met u op om de vele mogelijkheden te bespreken. Gebruik hiervoor de button ‘ik wil adverteren’.

  • Profiel
  • Bereik
  • Neem contact met ons op

Het Parool brengt kwaliteitsnieuws in een frisse vormgeving, net wat brutaler en met meer humor dan de meeste kranten. Niet voor niets is Het Parool al twee keer ‘The World’s Best Designed Newspaper of the Year’ geworden. Naast het binnen- en buitenlandse nieuws verdiept de redactie zich in de achtergronden uit de regio Amsterdam. Een onmisbare nieuwsbron voor lezers met een voorkeur voor een kwaliteitskrant en liefde voor de stad Amsterdam.

Het Parool bereikt dagelijks duizenden mensen. Doordeweeks gaat het om 192.000 lezers via print en op zaterdag 281.000 lezers via krant en magazine. Daarnaast bereikt Het Parool ook nog eens 762.000 unieke digitale lezers per maand via web en app.

Hulp of advies nodig? Een advertentie reserveren of aanleveren? We helpen je graag. Klik hier om je gegevens achter te laten en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Direct contact

Nationaal adverteren (print & digitaal)
Ma- vrij: 8:30-17:00 uur
088-5722888
advertising@dpgmedia.nl

Regionaal adverteren (print & digitaal)
Ma – vrij: 9:00 – 17:00 uur
020-5623301
simone.weijers@dpgmedia.nl

ciska.dehaas@dpgmedia.nl