Een onafhankelijk geluid uit de bruisende metropool Amsterdam

Het Parool gelooft dat journalistiek, doorspekt met die typisch Amsterdamse mentaliteit, de lezers energie geeft. Zij bieden een onafhankelijk geluid uit onze bruisende metropool, de plek waar Amsterdam, Nederland en de wereld in elkaar schuiven.

Het Parool is altijd fris vormgegeven. Is net wat brutaler en heeft net wat meer lef. Niet voor niets is Het Parool al twee keer ‘The World’s Best Designed Newspaper of the Year’ geworden.

Het Parool is een Amsterdamse krant met een nationale uitstraling en een kosmopolitische blik. In de stad vervullen zij een bindende rol. Tevens zijn zij driftig op zoek naar de bepalende verhalen in het land en de wereld.

Het Parool is vrij, onafhankelijk en non-conformistisch. Maar ook opgewekt, vrolijk en brengt verhalen met een knipoog. Het Parool is onbevangen, heeft geen vooroordelen en is nieuwsgierig. Het Parool heeft lef, goochem en is Amsterdams brutaal.

Het Parool is voortgekomen uit een strijd voor vrijheid. Voor Het Parool zijn mensen met een heilig geloof in het vrije woord gestorven. Vrijheid van het woord en journalistieke onafhankelijkheid zijn dan ook belangrijke pijlers van zowel krant als website en apps. Dat zit in het DNA van Het Parool sinds de oprichting in 1940.

Het Parool. Amsterdam en de wereld eromheen.

Wij nemen graag contact met u op om de vele mogelijkheden te bespreken. Gebruik hiervoor de button ‘ik wil adverteren’.

  • Profiel
  • Bereik
  • Neem contact met ons op

Het Parool is er voor mensen die Amsterdam een warm hart toe dragen. Voor iedereen die alles wil weten over Amsterdam, waar de stad en de wereld bij elkaar komen. Het Parool is de bron met dat Amsterdamse goocheme, kent als geen ander de weg in onze wereldstad en heeft een eigenzinnige kijk op wat er in de wereld gebeurt.

Portfolio
Het brede portfolio biedt lezers en online bezoekers altijd en overal toegang tot de journalistiek van Het Parool. Met het laatste nieuws en meer via de website, de 24/7 app op mobiel, de interactieve editie voor de tablet en de digitale krant op alle platformen. En natuurlijk de papieren krant, met elke zaterdag het magazine PS van de Week.

Doordeweeks gaat het om 192.000 lezers via print en op zaterdag 281.000 lezers via krant en magazine. Daarnaast bereikt Het Parool ook nog eens bijna 2 miljoen unieke digitale lezers per maand via web en app.

Hulp of advies nodig? Een advertentie reserveren of aanleveren? We helpen je graag. Klik hier om je gegevens achter te laten en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Direct contact

Nationaal adverteren (print & digitaal)
Ma- vrij: 8:30-17:00 uur
088-5722888
advertising@dpgmedia.nl

Regionaal adverteren (print & digitaal)
Ma – vrij: 9:00 – 17:00 uur
020-5623301
simone.weijers@dpgmedia.nl

ciska.dehaas@dpgmedia.nl