De eerste glossy voor tieners

Fashionchick Girls is hét platform voor jonge meiden. Van herkenbare verhalen tot praktische tips, to do’s en lifestyle onderwerpen: niets blijft onbesproken. Net als de doelgroep is Fashionchick Girls in beweging en biedt relevante content op de juiste kanalen.

 

  • Contact
  • Profiel
  • Bereik

Hulp of advies nodig? Een advertentie reserveren of aanleveren? We helpen je graag.

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op.

Fashionchick Girls is als een grote zus en gaat geen onderwerp uit de weg. Met een vleugje humor en relativering krijgt de doelgroep antwoord op hun prangende vragen. Zij lezen verhalen in het magazine, scrollen op de website, checken video’s op het Fashionchick girls’ YouTube-kanaal en halen inspiratie op Instagram.

 “Met Fashionchick Girls krijgt de lezeres precies wat zij nodig heeft: relevante informatie met humor en relativering in een snelle wereld die zij als tiener nog volop ontdekken. Van modeglossy, YouTube, Instagram en shoppable styleguides: maak kennis met het jongste en kleurrijkste modemerk!”

– Babs Jansen, hoofdredacteur

Een Fashionchick Girl is tussen de 12-19 jaar, woont nog thuis of gaat net op kamers. Zij heeft haar eigen mening, maar zoekt in de puberteit naar informatie en bevestiging. Ze is 24/7 online en blijft ook op die manier in contact met haar vriendinnen.

Fashionchick Girls bereikt elke vier weken 80k Fashionchick Girls met het magazine vol met herkenbare verhalen, interviews, shoptips en lifestyle. Daarnaast verschijnt 3 keer per jaar een special. Fashionchick Girls bereikt;

– met het magazine 78.100 lezers per editie, waarvan 6.744 abonnementhouders en 2.332 losse verkopen;

– 9.000 nieuwsbrief abonnees;

– 15.600 Instagram volgers (@fasionchickgirlsnl);

– 10.000 abonnees op YouTube ;

– 57.570 Facebook volgers;

– met de website 35.000 unieke bezoekers met 100.000 pageviews per maand.