Own your style

Fashionchick is de leukste plek om je eigen kledingstijl te ontdekken. Of je nu zestien bent of zesenveertig, slank of volslank, super on trend of super relaxed. Want elke vrouw die van mode houdt, is welkom op dit shoppingplatform.

 

  • Contact
  • Profiel
  • Bereik

Hulp of advies nodig? Een advertentie reserveren of aanleveren? We helpen je graag.

Wil je meer informatie?

088-0139640
adverteren@dpgmedia.nl

Online shoppen wordt nog leuker én makkelijker dankzij Fashionchick. Hier vind je namelijk de mooiste collecties van ruim 150 shops in één handig overzicht en inspirerende content die vrouwen wegwijs maakt in de wereld van mode en beauty. Dankzij de stijl- en body type test krijgt de Nederlandse vrouw persoonlijk advies en weet ze precies welke items perfect bij haar passen.

‘We helpen je jouw stijl te ontdekken, ontwikkelen en ownen. Dat doen we met een waanzinnig groot aanbod aan kleding en accessoires, van alle merken in alle stijlen. En met stylisten en editors die niet alleen verstand hebben van mode maar ook van jou. Want niets staat beter dan zelfvertrouwen.’ – Kristel Kwast, hoofdredacteur.

Fashionchick bereikt vrouwen van alle leeftijden, door heel Nederland, die geïnteresseerd zijn in mode, beauty en lifestyle. In cijfers bereikt Fashionchick

– 1,5 miljoen bezoekers en 5 miljoen pageviews per maand;

– 150 shops met ruim 400.000 producten;

– 42.000 nieuwsbrief abonnees;

– 357.000 Facebookfans.