Onmisbaar in Zuidoost-Brabant.

Het Eindhovens Dagblad weet wat er speelt. In je wijk, in je gemeente, in je provincie, in Den Haag, in New York. Zij speuren naar feiten, gaan in gesprek met betrokkenen, zoeken naar verbanden en geven waar mogelijk en wenselijk advies. De berichtgeving is niet gekleurd, maar evenmin kleurloos. Het ED is betrokken bij en aanwezig in je regio. Zo voelen dagelijks honderdduizenden lezers zich verbonden met hun regio, en 24/7 op ed.nl. Daarnaast maakt het &Magazine bij het Eindhovens Dagblad van ieder weekend een feestje.

  • Profiel
  • Bereik
  • Contact

Het Eindhovens Dagblad richt zich dankzij zes regio-edities op de regionale nieuwsvoorziening uit niet minder dan 23 gemeentes. Sport neemt daarbij een belangrijke plaats in, natuurlijk PSV, maar ook de regioclubs krijgen ruimschoots aandacht. Dat alles zonder daarbij overigens het nationale én internationale nieuws uit het oog te verliezen. Het ED is een uitgesproken regiokrant en wordt vandaag de dag onder meer verspreid in Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, Veldhoven, Geldrop, Nuenen, Oirschot, Mierlo en Best.

Hét gevoel van het weekend: &Magazine
Het &Magazine brengt het vrijetijdsgevoel tot leven; het heerlijke gevoel van weekend! Met tijd voor elkaar, tijd om te lezen, uitgebreid te koken en eropuit te gaan. Het magazine geeft de lezers van het ED op zaterdag nog meer krant met achtergrondverhalen en trends. De rijke fotografie en speelse vormgeving zijn eigentijds en inspireren. Kortom: &Magazine biedt een stijlvol umfeld voor advertenties, waarbij je merk profiteert van het positieve weekendgevoel en de betrouwbaarheid van het Eindhovens Dagblad.

Het Eindhovens Dagblad bereikt dagelijks miljoenen mensen. Het gaat doordeweeks om 258.000 lezers via print en op zaterdag om bijna 275.000 lezers via krant en magazine. Daarnaast bereikt Het Eindhovens Dagblad elke maand 1 miljoen unieke digitale lezers via web en app.

Hulp of advies nodig? Een advertentie reserveren of aanleveren? We helpen je graag.

Direct contact

Print Nationaal & digitaal
Ma- vrij: 8:30-17:00 uur
088-5722888
advertising@dpgmedia.nl

Print Regionaal
Ma – vrij: 9:00 – 17:00 uur
088-0131230
advertentieservice@dpgmedia.nl