Onmisbaar in Zuidoost-Brabant

Het Eindhovens Dagblad bereikt dagelijks miljoenen mensen. Het gaat doordeweeks om 226.000 lezers via print en op zaterdag om bijna 269.000 lezers via krant en magazine. Daarnaast bereikt Het Eindhovens Dagblad elke maand ruim 1,36 miljoen unieke digitale lezers via web en app.

Eindhovens Dagblad. Altijd dichtbij

Wij nemen graag met je contact op om de mogelijkheden te bespreken. Klik hiervoor op de button ‘ik wil adverteren’.

  • Contact
  • Profiel

Hulp of advies nodig? Een advertentie reserveren of aanleveren? We helpen je graag.

Direct contact

Ma- vrij: 8:30-17:00 uur
088-0139640
adverteren@dpgmedia.nl

 

Het Eindhovens Dagblad is betrokken bij en altijd aanwezig in jouw regio. Zo voelen honderdduizenden lezers zich verbonden met de wereld om hen heen. 24 uur per dag, 7 dagen per week online op web en app. En dagelijks met de krant vol feiten, beleving, achtergronden en reportages. Bovendien maakt de extra dikke zaterdagkrant met het &Magazine van elk weekend weer een feestje

Het Eindhovens Dagblad richt zich met zes regio-edities op de regionale nieuwsvoorziening uit niet minder dan 23 gemeentes. Sport neemt daarbij een belangrijke plaats in, natuurlijk PSV, maar ook de regioclubs krijgen ruimschoots aandacht. Dat alles overigens zonder het nationale én internationale nieuws uit het oog te verliezen. Het ED is een uitgesproken regiokrant en wordt vandaag de dag onder meer verspreid in Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, Veldhoven, Geldrop, Nuenen, Oirschot, Mierlo en Best.

Het Eindhovens Dagblad weet wat er speelt. In je wijk, in je gemeente, in je provincie, in Den Haag, in New York. Zij speuren naar feiten, gaan in gesprek met betrokkenen, zoeken naar verbanden en geven waar mogelijk en wenselijk advies. De berichtgeving is niet gekleurd, maar evenmin kleurloos.

Zo helpt het Eindhovens Dagblad het nieuws en de wereld beter te begrijpen. Dat geeft vertrouwen, zodat de lezers hun eigen keuzes kunt maken. Het Eindhovens Dagblad biedt wat jij belangrijk vindt, wat dicht bij jou staat, wat je raakt, wat je graag met anderen wilt delen en wat jou verbindt met de wereld om je heen. Dat kan zijn wat je moet weten, wat leuk is om te weten of gewoon wat je leuk vindt om te doen.