Onmisbaar in Zuidoost-Brabant

Het Eindhovens Dagblad weet wat er speelt. In je wijk, in je gemeente, in je provincie, in Den Haag, in New York. Zij speuren naar feiten, gaan in gesprek met betrokkenen, zoeken naar verbanden en geven waar mogelijk en wenselijk advies. De berichtgeving is niet gekleurd, maar evenmin kleurloos.

Zo helpt het Eindhovens Dagblad het nieuws en de wereld beter te begrijpen. Dat geeft vertrouwen, zodat de lezers hun eigen keuzes kunt maken. Het Eindhovens Dagblad biedt wat jij belangrijk vindt, wat dicht bij jou staat, wat je raakt, wat je graag met anderen wilt delen en wat jou verbindt met de wereld om je heen. Dat kan zijn wat je moet weten, wat leuk is om te weten of gewoon wat je leuk vindt om te doen.

Eindhovens Dagblad. Altijd dichtbij

  • Profiel
  • Bereik
  • Contact

Het Eindhovens Dagblad is er voor iedereen die zich betrokken voelt bij de regio waar zij wonen, werken en leven. En die de herkenning en erkenning van die wereld belangrijk vindt. Maar ze zijn er ook voor mensen die het (inter)nationale nieuws volgen, en sport en entertainment(nieuws) waarderen. Die willen weten en begrijpen wat er speelt en willen weten wat dat voor hen betekent. Zonder poespas, met fatsoen. Wat je leest, ziet of hoort mag je raken. Het Eindhovens Dagblad is er voor iedereen die een gezonde mix tussen nieuws en ontspanning zoekt.

Het Eindhovens Dagblad is betrokken bij en altijd aanwezig in jouw regio. Zo voelen honderdduizenden lezers zich verbonden met de wereld om hen heen. 24 uur per dag, 7 dagen per week online op web en app. En dagelijks met de krant vol feiten, beleving, achtergronden en reportages. Bovendien maakt de extra dikke zaterdagkrant met het &Magazine van elk weekend weer een feestje

Het Eindhovens Dagblad bereikt dagelijks miljoenen mensen. Het gaat doordeweeks om 249.000 lezers via print en op zaterdag om bijna 277.000 lezers via krant en magazine. Daarnaast bereikt Het Eindhovens Dagblad elke maand ruim 1,3 miljoen unieke digitale lezers via web en app.

Het Eindhovens Dagblad richt zich met zes regio-edities op de regionale nieuwsvoorziening uit niet minder dan 23 gemeentes. Sport neemt daarbij een belangrijke plaats in, natuurlijk PSV, maar ook de regioclubs krijgen ruimschoots aandacht. Dat alles overigens zonder het nationale Ên internationale nieuws uit het oog te verliezen. Het ED is een uitgesproken regiokrant en wordt vandaag de dag onder meer verspreid in Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, Veldhoven, Geldrop, Nuenen, Oirschot, Mierlo en Best.

Hulp of advies nodig? Een advertentie reserveren of aanleveren? We helpen je graag.

Direct contact

Print Nationaal & digitaal
Ma- vrij: 8:30-17:00 uur
088-5722888
advertising@dpgmedia.nl

Print Regionaal
Ma – vrij: 9:00 – 17:00 uur
088-0131230
advertentieservice@dpgmedia.nl