Het ultieme designmagazine van Nederland

Eigen Huis & Interieur gidst haar lezers tien keer per jaar door de mooiste interieurs in binnen- en buitenland en de laatste trends in design en architectuur.

 

  • Contact
  • Profiel
  • Bereik

Wil je direct met ons in contact komen? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-013 96 40
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl

In onze inspirerende interieurreportages – prachtig gefotografeerd, goed voor meer dan 100 pagina’s – vertellen bevlogen bewoners en (interieur)architecten alles over hun huizen. Daarnaast brengt Eigen Huis & Interieur de nieuwste trends en het laatste nieuws over designers, producten en architectuur, tonen we inspirerende citytrips, houden we de agenda bij met tentoonstellingen en exposities. Tel daar een actief social-medianetwerk bij op en je hebt het ultieme designmagazine van Nederland.

‘Ruim vijftig jaar is Eigen Huis & Interieur het mooiste woontijdschrift van Nederland. Met interieurreportages, shoppings en trenddossiers bieden wij actuele inspiratie én informatie aan iedereen die zijn of haar huis karakter wil geven. Eigen Huis & Interieur: voor de beste content over design, interieur, architectuur en lifestyle”
– José Molenaar, Eigen Huis & Interieur

De Eigen Huis & Interieur-lezers zijn mannen en vrouwen rond de 45 jaar, met een hoge welstandsklasse met interesse voor reizen en cultuur. De doelgroep is online zeer actief en kunnen Eigen Huis & Interieur op veel plekken vinden. Zo is Eigen Huis & Interieur naast het tijdschrift in print ook actief op de website, socials en een nieuwsbrief. Eigen Huis & interieur bereikt:

– met het tijdschrift in print zo’n 280.000 lezers met 11.484 abonnementhouders;

met de nieuwsbrief 25.973 abonnees;

– 18.517 Facebook-volgers, 36.000 Instagram-volgers en 5.815 Pinterest-volgers;

– met de website gemiddeld 2.441 bezoeker/maand en 6.454 pageviews/maand.