Het grootste familie-, kids- en mannenmerk van Nederland

Naast marktleider in het Nederlandse kids segment is Donald Duck het grootste familie- en mannenblad, met het grootste tijdschriftenbereik van Nederland. Dankzij de inzet van zowel off- als online media heeft Donald Duck een naamsbekendheid van bijna 100% met een hele sterke lezersbinding. En… je steekt er meer van op dan je denkt! Entertainment en educatie met een knipoog; dit vrolijke merk is een inspiratiebron en plezier voor het hele gezin.

 

Meer weten over de advertentiemogelijkheden?

Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  • Profiel
  • Bereik
  • Contact

Donald Duck Weekblad
Donald Duck heeft verschillende verschijningsvormen, zowel on- als offline. Het bekendste product is het vrolijke weekblad, al meer dan 65 jaar lezen vier generaties de avonturen van Donald, Katrien, oom Dagobert, de neefjes, Willie Wortel en alle andere Duckstadbewoners. Zij bewaren daar mooie, grappige en vaak ook leerzame herinneringen aan. Kinderen genieten, net als hun ouders dat vroeger deden (en dat nog steeds doen), van de vrolijke wereld van Donald Duck. Of het gaat om lezen, leren of spelen: met Donald Duck is het leuker. Diverse onderwerpen komen aan bod, waarbij ‘fun’ altijd vooropstaat en ‘leren’ een natuurlijk gevolg is. In de Donald Duck Shop verkoopt het weekblad het complete portfolio en vele cadeauartikelen als rugzakken, dekbedovertrekken en strandlakens.

Katrien Duck
Katrien Duck, de roze tegenhanger van Donald Duck, is voor lezers van 7-12 jaar. Haar vrolijke blad staat vol met strips, afgewisseld met redactionele items.

Donald Duck Junior
Voor de beginnende lezers: Donald Duck Junior. Hiermee leren Donald-ukjes vanaf 5 jaar spelenderwijs lezen. Donald Duck Junior staat elke twee weken vól leuke stripverhalen, puzzels en spelletjes voor beginnende lezers. Dankzij de overzichtelijke plaatjes, ruime tekstballonnen en grotere letters kan de doelgroep lekker genieten van de avonturen van de populaire stripfiguren.

Donald Duck Extra
Voor éxtra Donald Duck plezier iedere vier weken: Donald Duck Extra. Vol éxtra spannende, éxtra lange en éxtra grappige stripverhalen van Donald Duck, de neefjes, oom Dagobert, Katrien en andere bekende inwoners van Duckstad. Een éxtra portie Donald Duck, bomvol avontuur!

Donald Duck Weekblad
Donald Duck Weekblad is voor jong en oud, met een unieke grote lezersgroep. Donald Duck blijft je hele leven bij je! Het weekblad richt zich op kinderen 7-12 jaar en bereikt zo’n 1.467.600 lezers per week, waarvan 183.012 abonnees en nog zo’n 13.521 losse edities in de winkel. In cijfers bereikt Donald Duck online:

– 226.000 ontvangers van de nieuwsbrief;

– 223. 000 volgers op Facebook, meer dan 2 miljoen likes op Instagram per jaar;

– 770.000 pageviews per maand op DonaldDuck.nl;

– 97.500 voice-gebruikers per maand.

Bereik Donald Duck Extra
Donald Duck extra richt zich op kinderen tussen de 7 en 14 jaar. Het is de perfecte aanvulling op het Weekblad en heeft iedere vier weken een verspreidingsoplage van 65.000 met ruim 54.500 abonnees.

Donald Duck Junior
Donald Duck Junior is de voorloper van de Donald Duck en richt zich op kinderen tussen de 5 en 8 jaar. Het blad verschijnt elke twee weken met een verspreidingsoplage van ruim 18.000 met ruim 14.500 abonnees.

Katrien Duck
In Katrien Duck kun je 13x per jaar de leukste stripverhalen over de spannende avonturen van Katrien in Duckstad lezen. Katrien Duck heeft een totale oplage van 15.849 en ruim 9144 abonnees.

Wil je direct met ons in contact komen? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-013 96 40
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl