Nummer 1 in kwaliteitsjournalistiek.

Ruim 1 miljoen mensen worden elke dag wijzer van het nieuws dat de Volkskrant 24/7 brengt via krant, magazine, mobiel en op tablet via de interactieve Editie. Altijd en overal kwaliteitsnieuws, opinie, scherpe interviews en de mooiste fotografie. Naast nieuws, achtergrond en duiding heeft de Volkskrant veel aandacht voor debat en opinie, waarbij alle kanten aan bod komen.

De Volkskrant gidst zijn lezers uitgebreid door wetenschap, kunst, literatuur en sport. Onder meer in het V-katern, een goedgehumeurd dagelijks magazine bij de krant. Op zaterdag zitten twee weekbladen bij de krant die je weekend compleet maken: Volkskrant Magazine over het persoonlijk leven en levensstijl en Sir Edmund over wetenschap en boeken.

De Volkskrant biedt je het ideale platform om welstandige lezers te bereiken – meerdere keren per dag.

  • Profiel
  • Bereik
  • Contact

Altijd en overal de kwaliteitsjournalistiek van de Volkskrant. Met de beste recensies, mooiste fotoreportages en kritische columns die duiding geven aan het nieuws. In de digitale uitgaven is de Volkskrant, net als de papieren krant, gezaghebbend, kritisch en zeer toegankelijk. De interactieve tablet-app, de Editie, is de laatste innovatie en biedt de lezers de rijke artikelen aangevuld met alle extra’s van de digitale omgeving, zoals bewegend beeld en geanimeerde grafieken.

Volkskrant-lezers zijn betrokken, nieuwsgierig en geïnteresseerd in de wereld om hen heen. Het zijn koopkrachtige levensgenieters die houden van kunst en cultuur, literatuur, wetenschap en politiek. Zij geven graag wat extra uit voor kwaliteit.

De Volkskrant bereikt dagelijks miljoenen mensen. Doordeweeks gaat het om bijna 690.000 lezers via print en op zaterdag om 1,6 miljoen via krant en magazine. Daarnaast bereikt de Volkskrant ook nog eens 2,3 miljoen unieke digitale lezers per maand via web en app.

Hulp of advies nodig? Een advertentie reserveren of aanleveren? We helpen je graag.

Direct contact

Print Nationaal & digitaal adverteren
Ma- vrij: 8:30-17:00 uur
088-5722888
advertising@dpgmedia.nl

Print Regionaal adverteren
Ma – vrij: 9:00 – 17:00 uur
088-0131220
advertentieservice@dpgmedia.nl