Het grootste kwalitatieve multimediale nieuwsmerk van Nederland

De Volkskrant gelooft dat goede journalistiek het leven van haar lezers verrijkt. Ze zien meer, begrijpen zaken beter, worden empatischer, participeren makkelijker en raken geïnspireerd. De Volkskrant gids de lezers door een oceaan van informatie. Door niet alleen te informeren, maar ook te analyseren en te inspireren. Om zo de blik op de wereld te verrijken.

De Volkskrant is ruimdenkend; zonder vooroordelen, open van geest en nieuwsgierig. Toonaangevend door de tijdsgeest te vatten, het herkennen van relevant nieuws, als eerste belangwekkende ontwikkelingen te zien en vooruitstrevend te zijn. Maar de Volkskrant is ook goedgeluimd. Door onderwerpen waar het kan met humor te benaderen en vanuit fascinatie te bekijken. Altijd goed doordacht, altijd zorgvuldig, betrouwbaar en intelligent.

De Volkskrant is het grootste kwalitatieve nieuwsmerk van Nederland. De autoriteit op het gebied van nieuws, actualiteit en achtergronden. Maar ook op het gebied van kunst & cultuur, opinie & debat, en het aangename leven.

De Volkskrant. Vergroot uw wereld.

  • Profiel
  • Bereik
  • Contact

De Volkskrant is er voor mensen die graag willen begrijpen hoe de wereld in elkaar zit en er objectief en met autoriteit over geïnformeerd willen worden. Zo vormen zij een mening die er toe doet. Bovendien zijn ze graag op de hoogte van interessante ontwikkelingen die het persoonlijk leven kleur geven.

Portfolio
Het brede portfolio biedt de lezers altijd en overal toegang tot de kwaliteitsjournalistiek van de Volkskrant. Alles wat de Volkskrant te bieden heeft is beschikbaar via de website, de 24/7 app op mobiel, de interactieve editie voor de tablet en de digitale krant op alle platformen. En natuurlijk de papieren krant, met het dagelijkse, goedgehumeurde V-katern en elk weekend de extra dikke zaterdagkrant met het Volkskrant magazine.

De Volkskrant bereikt dagelijks miljoenen mensen. Doordeweeks gaat het om bijna 750.000 lezers via print en op zaterdag om ruim 1 miljoen via krant en magazine. Daarnaast bereikt de Volkskrant ook nog eens bijna 3,5 miljoen unieke digitale lezers per maand via web en app.

Hulp of advies nodig? Een advertentie reserveren of aanleveren? We helpen je graag.

Direct contact

Print Nationaal & digitaal adverteren
Ma- vrij: 8:30-17:00 uur
088-5722888
advertising@dpgmedia.nl

Print Regionaal adverteren
Ma – vrij: 9:00 – 17:00 uur
088-0131220
advertentieservice@dpgmedia.nl