Het grootste kwalitatieve multimediale nieuwsmerk van Nederland

De Volkskrant bereikt dagelijks miljoenen mensen. Doordeweeks gaat het om bijna 730.000 lezers via print en op zaterdag om ruim 1 miljoen via krant en magazine. Daarnaast bereikt de Volkskrant ook nog eens bijna 3,5 miljoen unieke digitale lezers per maand via web en app.

De Volkskrant. Vergroot uw wereld.

  • Contact
  • Profiel

Hulp of advies nodig? Een advertentie reserveren of aanleveren? We helpen je graag.

Direct contact

Ma- vrij: 8:30-17:00 uur
088-0139640
adverteren@dpgmedia.nl

 

De Volkskrant gelooft dat goede journalistiek het leven van haar lezers verrijkt. Ze zien meer, begrijpen zaken beter, worden empatischer, participeren makkelijker en raken geĂŻnspireerd. De Volkskrant gids de lezers door een oceaan van informatie. Door niet alleen te informeren, maar ook te analyseren en te inspireren. Om zo de blik op de wereld te verrijken.

De Volkskrant is ruimdenkend; zonder vooroordelen, open van geest en nieuwsgierig. Toonaangevend door de tijdsgeest te vatten, het herkennen van relevant nieuws, als eerste belangwekkende ontwikkelingen te zien en vooruitstrevend te zijn. Maar de Volkskrant is ook goedgeluimd. Door onderwerpen waar het kan met humor te benaderen en vanuit fascinatie te bekijken. Altijd goed doordacht, altijd zorgvuldig, betrouwbaar en intelligent.

De Volkskrant is het grootste kwalitatieve nieuwsmerk van Nederland. De autoriteit op het gebied van nieuws, actualiteit en achtergronden. Maar ook op het gebied van kunst & cultuur, opinie & debat, en het aangename leven.

De Volkskrant is er voor mensen die graag willen begrijpen hoe de wereld in elkaar zit en er objectief en met autoriteit over geĂŻnformeerd willen worden. Zo vormen zij een mening die er toe doet. Bovendien zijn ze graag op de hoogte van interessante ontwikkelingen die het persoonlijk leven kleur geven.

Portfolio
Het brede portfolio biedt de lezers altijd en overal toegang tot de kwaliteitsjournalistiek van de Volkskrant. Alles wat de Volkskrant te bieden heeft is beschikbaar via de website, de 24/7 app op mobiel, de interactieve editie voor de tablet en de digitale krant op alle platformen. En natuurlijk de papieren krant, met het dagelijkse, goedgehumeurde V-katern en elk weekend de extra dikke zaterdagkrant met het Volkskrant magazine.