Verbinding tussen de Veluwe en de IJssel.

De Stentor is de regionale nieuwsbrenger voor het gebied op en rond de Veluwe en de IJssel. De uitgebreide regio heeft een rijke historie, een krachtige economie, mooie steden en dorpen en veel natuurschoon. De Stentor brengt op een frisse en eigentijdse wijze nieuws en verhalen vanuit de directe leefomgeving van mensen. Nieuws dat dichtbij de mensen staat, of het nu vanuit de eigen buurt komt of van verder weg in Nederland of de wereld. De Stentor is een verbindende factor voor inwoners, bedrijven en organisaties in de regio. Het nieuwsmedium straalt de trots uit die burgers en bestuurders, sport- en cultuurliefhebbers en jong en oud bij hun stad en streek voelen.

  • Profiel
  • Bereik
  • Contact

Het kwaliteitnieuwsmerk De Stentor weet haar lezers te raken met nieuws uit de regio Ên uit het land en is altijd binnen handbereik via de krant, de site en de app. Met achtergrondverhalen en sterke onderzoeken. Met het harde nieuws en de menselijke ontwikkelingen waarover de lezers alles willen weten. De Stentor is de nieuwsbron voor iedereen op en rond de Veluwe en de IJssel.

Het wekelijkse &Magazine brengt het vrijetijdsgevoel tot leven; het heerlijke gevoel van weekend! Met tijd voor elkaar, tijd om te lezen, uitgebreid te koken en eropuit te gaan. Het magazine geeft de lezers van De Stentor op zaterdag nog meer krant met achtergrondverhalen en trends. De rijke fotografie en speelse vormgeving zijn eigentijds en inspireren. Kortom: &Magazine biedt een stijlvolle omgeving voor advertenties, waarbij je merk profiteert van het positieve weekendgevoel en de betrouwbaarheid van De Stentor.

De Stentor bereikt dagelijks betrokken lezers. Doordeweeks gaat het om 275.000 lezers via print en op zaterdag om bijna 302.000 lezers via krant en magazine. Bovendien bereikt De Stentor maandelijks 1,1 miljoen unieke digitale lezers via web en app.

Hulp of advies nodig? Een advertentie reserveren of aanleveren? We helpen je graag.

Direct contact

Print Nationaal & digitaal adverteren
Ma- vrij: 8:30-17:00 uur
088-5722888
advertising@dpgmedia.nl

Print Regionaal adverteren
Ma – vrij: 9:00 – 17:00 uur
088-0131230
advertentieservice@dpgmedia.nl