Verbinding tussen de Veluwe en de IJssel

De Stentor bereikt dagelijks betrokken lezers. Doordeweeks gaat het om 251.000 lezers via print en op zaterdag om bijna 295.000 lezers via krant en magazine. Bovendien bereikt De Stentor maandelijks ruim 1,7 miljoen unieke digitale lezers via web en app.

Wij nemen graag met je contact op om de mogelijkheden te bespreken. Klik hiervoor op de button ‘ik wil adverteren’

  • Contact
  • Profiel

Hulp of advies nodig? Een advertentie reserveren of aanleveren? We helpen je graag.

Direct contact

Ma- vrij: 8:30-17:00 uur
088-0139640
adverteren@dpgmedia.nl

De Stentor is er voor iedereen die zich betrokken voelt bij de regio waar zij wonen, werken en leven. En die de herkenning en erkenning van die wereld belangrijk vindt. Maar ook voor mensen die het (inter)nationale nieuws volgen, en sport en entertainment(nieuws) waarderen. Die willen weten en begrijpen wat er speelt en willen weten wat dat voor hen betekent. Zonder poespas, met fatsoen. Wat je leest, ziet of hoort mag je raken. De Stentor is er voor mensen die een gezonde mix tussen nieuws en ontspanning zoeken.

De Stentor is betrokken bij en altijd aanwezig. Zo voelen honderdduizenden lezers zich verbonden met de wereld om hen heen. 24 uur per dag, 7 dagen per week online op web en app. En dagelijks met de krant vol feiten, beleving, achtergronden en reportages. Bovendien maakt de extra dikke zaterdagkrant met het &Magazine van elk weekend weer een feestje.

De Stentor brengt op een frisse en eigentijdse wijze nieuws en verhalen vanuit de directe leefomgeving van mensen. Nieuws dat dichtbij de mensen staat, of het nu vanuit de eigen buurt komt of van verder weg in Nederland of de wereld. De Stentor is een verbindende factor voor inwoners, bedrijven en organisaties in de regio. Zij weet haar lezers te raken met nieuws uit de regio én uit het land. Met achtergrondverhalen en sterke onderzoeken. Met het harde nieuws en de menselijke ontwikkelingen waarover de lezers alles willen weten.

Zo helpt de Stentor het nieuws en de wereld beter te begrijpen. Dat geeft vertrouwen, zodat de lezers hun eigen keuzes kunt maken. De Stentor biedt wat jij belangrijk vindt, wat dicht bij jou staat, wat je raakt, wat je graag met anderen wilt delen en wat jou verbindt met de wereld om je heen. Dat kan zijn wat je moet weten, wat leuk is om te weten of gewoon wat je leuk vindt om te doen.

De Stentor. Altijd dichtbij