Voor de grootste provincie van Nederland.

De Gelderlander is het grootste regionale dagblad van Nederland voor de grootste provincie van Nederland. 130 redacteuren begeven zich iedere dag opnieuw in de haarvaten van onder meer de Achterhoek, de Betuwe, de regio Arnhem/Nijmegen en Oost-Brabant. Van het Volksfeest in Winterswijk tot de Vierdaagse in Nijmegen; de Gelderlander is er altijd. Dichtbij, betrokken en kritisch. Met eigen verslaggevers voor de ruim veertig gemeenten in het verspreidingsgebied, de provincie en de drie topclubs Vitesse, NEC en de Graafschap. Zij brengen het nieuws dagelijks op maat in veertien edities via de krant Ên 24/7 op dg.nl. Daarnaast maakt het &Magazine bij De Gelderlander van ieder weekend een feestje.

  • Profiel
  • Bereik
  • Contact

Sterk, kritisch en zeer toegankelijk. Dat is de Gelderlander. Een ideale plek om betrokken lezers te bereiken met advertenties -meerdere keren per dag. Laat je merk daarom profiteren van de betrouwbaarheid van dg.nl.

&Magazine: een goed begin van het weekend
Het &Magazine brengt het vrijetijdsgevoel tot leven; het heerlijke gevoel van weekend! Met tijd voor elkaar, tijd om te lezen, uitgebreid te koken en eropuit te gaan. Het magazine geeft de lezers van de Gelderlander op zaterdag nog meer krant met achtergrondverhalen en trends. De rijke fotografie en speelse vormgeving zijn eigentijds en inspireren. Kortom: &Magazine biedt een stijlvolle omgeving voor advertenties, waarbij je merk profiteert van het positieve weekendgevoel en de betrouwbaarheid van de Gelderlander.

De Gelderlander bereikt dagelijks betrokken lezers. Doordeweeks gaat het om 349.000 lezers via print en op zaterdag om bijna 393.000 lezers via krant en magazine. Bovendien bereiken we maandelijks 1,4 miljoen unieke digitale lezers via web en app.

Hulp of advies nodig? Een advertentie reserveren of aanleveren? We helpen je graag.

Direct contact

Print Nationaal & digitaal adverteren
Ma- vrij: 8:30-17:00 uur
088-5722888
advertising@dpgmedia.nl

Print Regionaal adverteren
Ma – vrij: 9:00 – 17:00 uur
088-0131230
advertentieservice@dpgmedia.nl