Voor de grootste provincie van Nederland

De Gelderlander bereikt dagelijks betrokken lezers. Doordeweeks gaat het om 303.000 lezers via print en op zaterdag om bijna 349.000 lezers via krant en magazine. Bovendien bereiken we maandelijks ruim 2,28 miljoen unieke digitale lezers via web en app.

Wij nemen graag met je contact op om de mogelijkheden te bespreken. Klik hiervoor op de button ‘ik wil adverteren’.

  • Contact
  • Profiel

Hulp of advies nodig? Een advertentie reserveren of aanleveren? We helpen je graag.

Direct contact

Ma- vrij: 8:30-17:00 uur
088-0139640
adverteren@dpgmedia.nl

De Gelderlander is er voor iedereen die zich betrokken voelt bij de regio waar zij wonen, werken en leven. En die de herkenning en erkenning van die wereld belangrijk vindt. Maar ook voor mensen die het (inter)nationale nieuws volgen, en sport en entertainment(nieuws) waarderen. Die willen weten en begrijpen wat er speelt en willen weten wat dat voor hen betekent. Zonder poespas, met fatsoen. Wat je leest, ziet of hoort mag je raken. De Gelderlander is er voor mensen die een gezonde mix tussen nieuws en ontspanning zoeken.

De Gelderlander is betrokken bij en altijd aanwezig in de regio. Zo voelen honderdduizenden lezers zich verbonden met de wereld om hen heen. 24 uur per dag, 7 dagen per week online op web en app. En dagelijks met de krant op maat, in veertien verschillende edities, vol feiten, beleving, achtergronden en reportages. Bovendien maakt de extra dikke zaterdagkrant met het &Magazine van elk weekend weer een feestje.

De Gelderlander is het grootste regionale dagblad van Nederland voor de grootste provincie van Nederland. Onze redacteuren begeven zich iedere dag opnieuw in de haarvaten van onder meer de Achterhoek, de Betuwe, de regio Arnhem/Nijmegen en Oost-Brabant. Van het Volksfeest in Winterswijk tot de Vierdaagse in Nijmegen; de Gelderlander is er altijd. Dichtbij, betrokken en kritisch. Met eigen verslaggevers voor de ruim veertig gemeenten in het verspreidingsgebied, de provincie en de drie topclubs Vitesse, NEC en de Graafschap.

De Gelderlander helpt om het nieuws en de wereld beter te begrijpen. Dat geeft vertrouwen, zodat de lezers hun eigen keuzes kunt maken. De Gelderlander biedt wat jij belangrijk vindt, wat dicht bij jou staat, wat je raakt, wat je graag met anderen wilt delen en wat jou verbindt met de wereld om je heen. Dat kan zijn wat je moet weten, wat leuk is om te weten of gewoon wat je leuk vindt om te doen.