Het grootste B2B-platform van Nederland.

De Ondernemer bereikt dagelijks betrokken lezers. Het gaat om ruim 3 miljoen contacten per dag via de krant. Bovendien genereert De Ondernemer maandelijks 1.000.000 pageviews via web en 180.000 mobiele bezoeken naar de site.

De Ondernemer

De Ondernemer is hét platform dat ondernemers online, in print en tijdens events informeert en inspireert. Van lokaal tot landelijk actief, van start-up tot familiebedrijf; wij voorzien alle ondernemers van relevante kennis en inspirerende cases en organiseren spraakmakende ontmoetingen. Alles met het doel succesvol ondernemerschap te stimuleren. Voor onze partners is De Ondernemer het platform om écht met ondernemers in contact te komen, inhoudelijk en persoonlijk. Ze kunnen er kennis delen, proposities testen, leads en data genereren, merkvoorkeur creëren en meer. Kortom: de Ondernemer is dé plek waar je je marketing-, communicatie- én salesdoelstellingen kunt realiseren binnen een zeer interessante doelgroep: het mkb.

  • Contact
  • Profiel

Het crossmediale platform van De Ondernemer bestaat uit meerdere kanalen. De Ondernemer verzorgt wekelijks een hele pagina vol kennis en inspiratie voor ondernemers in de dagbladen van DPG Media. Deondernemer.nl is het meest inspirerende digitale ondernemersplatform van Nederland. Ondernemers krijgen hier de meest relevante en actuele informatie, zakelijke inzichten en ondernemerservaringen. Dit met als doel het stimuleren van ondernemerschap en het bijdragen aan successen.

Tijdens het jaarlijkse event  ‘de Week van de Ondernemer’ delen experts uit het veld en ondernemers die hun sporen hebben verdiend inspiratie en nieuwe ideeĂ«n. Zo worden MKB’ers geholpen in hun weg naar succes. Tijdens de Week van de Ondernemer, die jaarlijks door meer dan 10.000 mensen wordt bezocht, worden ook workshops en lezingen aangeboden om direct aan de slag te gaan met praktische tools en tips.