Met beide benen midden in de regio.

Op de redactie van Brabants Dagblad, schrijven ze over jouw wereld. Ónze wereld. De wijken, de dorpen, de Brabantse steden, maar ook over Bangkok, Madrid en Moskou. Ze zoeken naar nieuws, naar mensen en hun verhalen, maar ook: naar hoe het anders kan. Béter kan. Ze leggen uit hoe het eigenlijk zit. Iedere dag leggen ze zo de wereld weer aan je voeten. En op zaterdag brengen ze een fijn weekend-magazine, &Magazine, dat van ieder weekend een feest maakt.

Het verspreidingsgebied omvat onder meer ‘s-Hertogenbosch, Tilburg en de daaromheen liggende regio’s, zoals het Land van Heusden en Altena, de regio’s Oss, Uden-Veghel, de Langstraat en Boxtel-Schijndel, maar ook de Tielerwaard en in de Bommelerwaard, wat op Brabant georiënteerde gedeelten van de provincie Gelderland zijn.

  • Profiel
  • Bereik
  • Contact

Brabants Dagblad is in de regio een begrip omdat het als geen ander niet alleen het regionieuws, maar ook de landelijke actualiteit en het grote wereldnieuws op de voet volgt. Brabants Dagblad besteedt daarnaast veel aandacht aan (regio-) sport en verschijnt in het weekend met de boeiende &Magazine bijlage. Brabants Dagblad kent maar liefst drie abonnementsvormen, van de complete gedrukte editie met in het weekend het &Magazine thuisbezorgd, tot een volledige digitale versie inclusief ‘’Topics’’, de revolutionaire digitale krant ‘’op maat’’.

 

 

Het Brabants Dagblad bereikt dagelijks miljoenen mensen. Doordeweeks gaat het om 303.000 lezers via print en op zaterdag om bijna 342.000 lezers via krant en magazine. Daarnaast bereiken we ook nog eens 1,3 miljoen unieke digitale lezers via web en app.

Hulp of advies nodig? Een advertentie reserveren of aanleveren? We helpen je graag.

Direct contact

Print Nationaal & digitaal
Ma- vrij: 8:30-17:00 uur
088-5722888
advertising@dpgmedia.nl

Print Regionaal
Ma – vrij: 9:00 – 17:00 uur
088-0131230
advertentieservice@dpgmedia.nl