Met beide benen midden in de regio

Het Brabants Dagblad bereikt dagelijks miljoenen mensen. Doordeweeks gaat het om 291.000 lezers via print en op zaterdag om bijna 327.000 lezers via krant en magazine. Daarnaast bereiken we ook nog eens 1,68 miljoen unieke digitale lezers via web en app.

Brabants Dagblad. Altijd dichtbij.

Wij nemen graag met je contact op om de mogelijkheden te bespreken. Klik hiervoor op de button ‘ik wil adverteren’.

  • Contact
  • Profiel

Hulp of advies nodig? Een advertentie reserveren of aanleveren? We helpen je graag.

Direct contact

Ma- vrij: 8:30-17:00 uur
088-0139640
adverteren@dpgmedia.nl

 

Brabants Dagblad is er voor iedereen die zich betrokken voelt bij de regio waar zij wonen, werken en leven. En die de herkenning en erkenning van die wereld belangrijk vindt. Maar ze zijn er ook voor mensen die het (inter)nationale nieuws volgen, en sport en entertainment(nieuws) waarderen. Die willen weten en begrijpen wat er speelt en willen weten wat dat voor hen betekent. Zonder poespas, met fatsoen. Wat je leest, ziet of hoort mag je raken. Brabants Dagblad is er voor mensen die een gezonde mix tussen nieuws en ontspanning zoeken.

Het verspreidingsgebied omvat onder meer ‘s-Hertogenbosch, Tilburg en de daaromheen liggende regio’s, zoals het Land van Heusden en Altena, de regio’s Oss, Uden-Veghel, de Langstraat en Boxtel-Schijndel, maar ook de Tielerwaard en in de Bommelerwaard, wat op Brabant georiënteerde gedeelten van de provincie Gelderland zijn.

Op de redactie van Brabants Dagblad, schrijven ze over de wijken, de dorpen, de Brabantse steden, maar ook over Bangkok, Madrid en Moskou. Ze zoeken naar nieuws, naar mensen en hun verhalen, maar ook naar hoe het anders kan. Béter kan. Ze leggen uit hoe het eigenlijk zit.

Het Brabants Dagblad helpt om het nieuws en de wereld beter te begrijpen. Dat geeft vertrouwen, zodat je je eigen keuzes kunt maken. Zij bieden je wat jij belangrijk vindt, wat dicht bij jou staat, wat je raakt, wat je graag met anderen wilt delen en wat jou verbindt met de wereld om je heen. Dat kan zijn wat je moet weten, wat leuk is om te weten of gewoon wat je leuk vindt om te doen.