Diep geworteld in West-Brabant en Zeeuws-Vlaanderen.

BN DeStem wortelt diep in West-Brabant en Zeeuws-Vlaanderen. Daar zijn we trots op. Dagelijks wordt het nieuws bij lezers gebracht via de (digitale) krant en 24/7 op bndestem.nl. Het &Magazine bij BN DeStem maakt daarnaast van ieder weekend een feestje.

  • Profiel
  • Bereik
  • Contact

BN DeStem weet wat er leeft en speelt in West-Brabant en Zeeuws-Vlaanderen. We brengen dagelijks de meest relevante, menselijke en scherpe verhalen uit hun gebied. Lezers van BN DeStem zijn nauw betrokken bij de regio waarin ze wonen. Met onze krant kunnen zij zich informeren en verwonderen over hun eigen leefgebied. Daarnaast maakt BN DeStem deze leefwereld groter door aandacht te besteden aan (inter)nationaal nieuws en brede maatschappelijke ontwikkelingen en achtergronden.

Het &Magazine brengt het vrijetijdsgevoel tot leven; het heerlijke gevoel van weekend! Met tijd voor elkaar, tijd om te lezen, uitgebreid te koken en eropuit te gaan. Het magazine geeft de lezers van BN DeStem op zaterdag nog meer krant met achtergrondverhalen en trends. De rijke fotografie en speelse vormgeving zijn eigentijds en inspireren. Kortom: &Magazine biedt een stijlvolle omgeving voor advertenties, waarbij je merk profiteert van het positieve weekendgevoel en de betrouwbaarheid van BN DeStem.

BN DeStem bereikt dagelijks een groot publiek. Doordeweeks gaat het om 214.000 lezers via print en op zaterdag om ruim 258.000 lezers via krant en magazine. Daarnaast bereikt BN DeStem ook nog eens 916.000 unieke digitale lezers per maand via web en app.

Hulp of advies nodig? Een advertentie reserveren of aanleveren? We helpen je graag.

Direct contact

Print Nationaal & digitaal adverteren
Ma- vrij: 8:30-17:00 uur
088-5722888
advertising@dpgmedia.nl

Print Regionaal adverteren
Ma – vrij: 9:00 – 17:00 uur
088-0131230
advertentieservice@dpgmedia.nl