Diep geworteld in West-Brabant en Zeeuws-Vlaanderen

BN DeStem bereikt dagelijks een groot publiek. Doordeweeks gaat het om 200.000 lezers via print en op zaterdag om ruim 232.000 lezers via krant en magazine. Daarnaast bereikt BN DeStem ook nog eens 1,23 miljoen unieke digitale lezers per maand via web en app.

Wij nemen graag met je contact op om de mogelijkheden te bespreken. Klik hiervoor op de button ‘ik wil adverteren’.

  • Contact
  • Profiel

Hulp of advies nodig? Een advertentie reserveren of aanleveren? We helpen je graag.

Direct contact

Ma- vrij: 8:30-17:00 uur
088-0139640
adverteren@dpgmedia.nl

BN DeStem is er voor iedereen die zich betrokken voelt bij de regio waar zij wonen, werken en leven. En die de herkenning en erkenning van die wereld belangrijk vindt. Maar ze zijn er ook voor mensen die het (inter)nationale nieuws volgen, en sport en entertainment(nieuws) waarderen. Die willen weten en begrijpen wat er speelt en willen weten wat dat voor hen betekent. Zonder poespas, met fatsoen. Wat je leest, ziet of hoort mag je raken. BN DeStem is er voor mensen die een gezonde mix tussen nieuws en ontspanning zoeken.

BN DeStem wortelt diep in West-Brabant en Zeeuws-Vlaanderen. Daar zijn ze trots op. Dagelijks wordt het nieuws en meer naar de lezer gebracht via bndestem.nl, de 24/7 nieuwsapp, de digitale krant en de papieren krant. Met de extra dikke zaterdagkrant en het &Magazine maakt BN DeStem van elk weekend weer een feestje.

BN DeStem weet wat er leeft en speelt in West-Brabant en Zeeuws-Vlaanderen. Ze brengen dagelijks de meest relevante, menselijke en scherpe verhalen uit hun gebied. De lezers zijn nauw betrokken bij de regio waarin ze wonen en kunnen zich dankzij BN DeStem dagelijks informeren en verwonderen over hun eigen leefgebied. Daarnaast krijgen ze uiteraard het (inter)nationaal nieuws en brede maatschappelijke ontwikkelingen en achtergronden voorgeschoteld.

Zo helpt BN DeStem om het nieuws en de wereld beter te begrijpen. Dat geeft vertrouwen, zodat je je eigen keuzes kunt maken. Zij bieden wat jij belangrijk vindt, wat dicht bij jou staat, wat je raakt, wat je graag met anderen wilt delen en wat jou verbindt met de wereld om je heen. Dat kan zijn wat je moet weten, wat leuk is om te weten of gewoon wat je leuk vindt om te doen.

BN DeStem. Altijd dichtbij.