Dé tijdschriftenbon

Bladcadeau is dé cadeaukaart waarmee je iemand niet één cadeau geeft, maar weken- of maandenlang zijn favoriete tijdschrift in de bus óf in de app. De ontvanger heeft keuze uit de mooiste en populairste 100 tijdschriften van Nederland. Het tijdschrift wordt bezorgd op een adres in Nederland óf in de app, als de ontvanger kiest voor tijdschrift.nl. Het cadeau-abonnement stopt automatisch.

 

Meer weten over de advertentiemogelijkheden?

Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  • Profiel
  • Bereik
  • Contact

Bladcadeau is een leuk cadeau om te krijgen én te geven, zowel zakelijk als particulier. De cadeaukaart is verkrijgbaar in alle grote supermarkten en winkelketens als AKO, Bruna, Primera en Readshop en daarnaast natuurlijk via bladcadeau.nl, zowel fysiek en als e-card.

Zakelijke klanten maken we graag een offerte op maat voor. Naast de reguliere Bladcadeau, kunnen we een Bladcadeau op maat maken met elk gewenst assortiment tijdschriften passend bij jouw doelgroep en budget. Denk bijvoorbeeld aan één gratis weekblad naar keuze als premie, een mini-abonnement  als attentie voor medewerkers óf een halfjaarabonnement op een woontijdschrift naar keuze met een verpakking naar keuze en een eigen landingspagina. Er is véél mogelijk.

Bij Bladcadeau heeft keuze uit meer dan 100 Nederlandse top tijdschriften, fysiek verpakt of als e-card. Deze allemaal vanaf 1 editie tot een jaarabonnement. De cadeaubon is verkrijgbaar in retail, www.bladcadeau.nl of op bestelling

Wil je direct met ons in contact komen? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-013 96 40
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl