AutoTrack is al ruim vijftien jaar hét advertentieplatform voor nieuwe en tweedehands auto’s op de Nederlandse markt: een autosite waar de consument onafhankelijk en volledig geïnformeerd wordt over het omvangrijke aanbod van auto’s.

  • Profiel
  • Bereik
  • Contact

AutoTrack hanteert een strikt kwaliteitsbeleid. Voor elk voertuig wordt eerlijke, volledige en gecontroleerde informatie aan de potentiële autokoper getoond. Hiervoor wordt samengewerkt met betrouwbare merken als ANWB, BOVAG, CARFAX, NAP, Klantenvertellen en Autobedrijf.tevreden.nl.

Het kwaliteitsbeleid is ook terug te zien in de landelijke campagnes met onze speurhond Jack via televisie, print, radio en online. Jack laat de autokoper zien dat AutoTrack de beste keuze is, vanwege de unieke checks. Onze campagneslogan is dan ook: CheckCheck AutoTrack.

Autobedrijven kunnen een grote groep autokopers bereiken door op AutoTrack te adverteren. Hiervoor zijn verschillende abonnementsopties. Daarnaast staat AutoTrack klaar om bedrijven en mediabureaus te helpen bij het bereiken van sales- en marketingdoelstellingen met display advertising. Ook hier zijn de campagnemogelijkheden divers en breed in te zetten.

AutoTrack bereikt een grote groep betrokken consumenten die op zoek zijn naar een nieuwe of tweedehands auto. In cijfers:
– meer dan 5 miljoen advertentieweergaves
– 550.000 app downloads
– 175.000 occasions
– 21.000 nieuwe auto’s

Hulp of advies nodig? Een commercial reserveren of aanleveren? We helpen je graag.

Direct contact

020 – 204 27 20
info@autotrack.nl