ADR nieuwsmedia zijn altijd dichtbij. Nationaal én regionaal

ADR Nieuwsmedia bereikt dagelijks miljoenen lezers. Doordeweeks gaat het om ruim 2,4 miljoen lezers via print en op zaterdag om 2,9 miljoen lezers via krant en magazine. Bovendien bereikt ADR Nieuwsmedia maandelijks ruim 8,9 miljoen unieke digitale lezers via web en app.

ADR. Altijd Dichtbij

  • Contact
  • ADR Titels
  • Profiel

Hulp of advies nodig? Een advertentie reserveren of aanleveren? We helpen je graag.

Direct contact

Ma- vrij: 8:30-17:00 uur
088-0139640
adverteren@dpgmedia.nl

ADR nieuwsmedia zijn er voor iedereen die zich betrokken voelt bij de regio waar zij wonen, werken en leven. En die de herkenning en erkenning van die wereld belangrijk vindt. Maar ze zijn er ook voor mensen die het (inter)nationale nieuws volgen, en sport en entertainment(nieuws) waarderen. Voor mensen die willen weten en begrijpen wat er speelt en willen weten wat dat voor hen betekent. Zonder poespas, met fatsoen. Wat je leest, ziet of hoort mag je raken. ADR nieuwsmedia zijn er voor mensen die een gezonde mix tussen nieuws en ontspanning zoeken.

Portfolio
ADR nieuwsmedia zijn het grootste en meest complete nieuwsnetwerk van Nederland. Met 1 landelijke krant, 7 regionale titels en 57 regionale edities. Altijd beschikbaar via de websites en de revolutionaire apps waarin de vier werelden van ADR bij elkaar komen. Gedegen journalistiek, ontspannende magazines en intrigerende video’s. Met recht is het ADR netwerk hét allround mediaplatform van Nederland.

ADR Nieuwsmedia biedt bereik door heel Nederland. Van Middelburg tot Enschede, in bijna elke regio is een leidend nieuwsmerk, diep geworteld in de samenleving. De cijfers liegen er niet om, want elke titel is de grootste in haar verspreidingsgebied. Geen nieuwsmerk brengt je dichterbij jouw doelgroep, letterlijk en figuurlijk, dan de nieuwsmerken van ADR Nieuwsmedia.

ADR nieuwsmedia geloven dat je sterker in het leven staat als je voelt dat je gehoord wordt, je deelgenoot bent, er iemand is die jou begrijpt en bijstaat.

Daarom helpen zij om het nieuws en de wereld beter te begrijpen. Dat geeft vertrouwen, zodat je je eigen keuzes kunt maken. Zij bieden wat jij belangrijk vindt, wat dichtbij staat, wat je raakt en wat je graag met anderen willen delen. ADR nieuwsmedia verbinden je met de wereld om je heen. Wat je zou moeten weten, wat leuk is om te weten of gewoon wat leuk is om te doen.

Dit doen ADR nieuwsmedia door dichtbij je te staan. Ze houden het graag praktisch zodat je weet wat het voor je betekent en hebben een energieke oplossingsgerichte insteek. Bij ADR nieuwsmedia is het glas halfvol. Zij zorgen ervoor dat wat ze doen bij je past en dat het klopt.

ADR nieuwsmedia, de onbetwiste nummer 1 in nieuws, regionaal nieuws, sport en entertainment.