ADR nieuwsmedia zijn altijd dichtbij. Nationaal én regionaal

ADR nieuwsmedia geloven dat je sterker in het leven staat als je voelt dat je gehoord wordt, je deelgenoot bent, er iemand is die jou begrijpt en bijstaat.

Daarom helpen zij om het nieuws en de wereld beter te begrijpen. Dat geeft vertrouwen, zodat je je eigen keuzes kunt maken. Zij bieden wat jij belangrijk vindt, wat dichtbij staat, wat je raakt en wat je graag met anderen willen delen. ADR nieuwsmedia verbinden je met de wereld om je heen. Wat je zou moeten weten, wat leuk is om te weten of gewoon wat leuk is om te doen.

Dit doen ADR nieuwsmedia door dichtbij je te staan. Ze houden het graag praktisch zodat je weet wat het voor je betekent en hebben een energieke oplossingsgerichte insteek. Bij ADR nieuwsmedia is het glas halfvol. Zij zorgen ervoor dat wat ze doen bij je past en dat het klopt.

ADR nieuwsmedia, de onbetwiste nummer 1 in nieuws, regionaal nieuws, sport en entertainment.

ADR. Altijd Dichtbij

  • Profiel
  • Bereik
  • Contact

ADR Nieuwsmedia bereikt dagelijks miljoenen lezers. Doordeweeks gaat het om ruim 2,7 miljoen lezers via print en op zaterdag om 3,2 miljoen lezers via krant en magazine. Bovendien bereikt ADR Nieuwsmedia maandelijks ruim 8 miljoen unieke digitale lezers via web en app.

Hulp of advies nodig? Een advertentie reserveren of aanleveren? We helpen je graag.

Direct contact

Print Nationaal & digitaal
Ma- vrij: 8:30-17:00 uur
088-5722888
advertising@dpgmedia.nl

Print Regionaal
Ma – vrij: 9:00 – 17:00 uur
088-0131230
advertentieservice@dpgmedia.nl