Dé nieuwsbron voor het hele gezin. Met een sterke focus op regio, sport en entertainment.

Dagelijks komen ruim 2,5 miljoen lezers in aanraking met het AD; op papier, online en via onze app. De kracht van het AD is de aantrekkelijke combinatie van het complete nieuws uit de eigen regio gecombineerd met landelijke en internationale nieuwsgaring. En als echte ochtendkrant voor 07.00 uur bezorgd. Toegankelijk en positief geschreven, met veel (ruim 16 pagina’s in iedere editie!) sport, plus in het weekend het aantrekkelijke AD Magazine, voor het hele gezin boeiend om te lezen.

De app van het AD is geheel vernieuwd. Niet zomaar een app, maar vier apps in één, alsof het een kubus is. De gebruiker krijgt hiermee vier verschillende ervaringen; op iedere zijde een nieuwe wereld. Op deze manier kun je sneller naar wat jou interesseert, naar het nieuws uit jouw stad of de video met de samenvatting van de Formule 1 met Max Verstappen.

Kortom: AD.nl is dé plek voor online branding én conversie.

 

  • Profiel
  • Bereik
  • Contact

AD.nl is dé nieuwssite voor een breed publiek in Nederland.
Het AD heeft 1 landelijke en 7 regionale titels, verdeeld over 18 lokale edities. De redactie brengt 24 uur per dag nieuws uit binnen- en buitenland op een toegankelijke en aantrekkelijke manier. Met een focus op sport, showbizz en regio. AD.nl staat bovendien bekend de snelle live verslagen bij groot nieuws. Onderscheidende lezersacties versterken de band met de bezoekers, die meerdere keren per dag terugkomen voor de laatste nieuwsupdates.

Een goed begin van het weekend: AD Magazine
Voor AD-lezers begint het weekendgevoel met AD Magazine. Het magazine legt de focus op de goede dingen van het leven, zoals eten en drinken, mode en interieur, reizen, uitgaan, boeken en muziek. Laat uw merk dus profiteren van het positieve weekendgevoel en een umfeld vol inspiratie, lifestyle en ontspanning.

 

Het AD bereikt dagelijks miljoenen mensen. Doordeweeks gaat het om maar liefst 1,3 miljoen lezers via print, op zaterdag om 1,6 miljoen lezers via krant en magazine. Daarnaast bereiken we ook nog eens 5,6 miljoen unieke digitale lezers per maand via web en app.

Hulp of advies nodig? Een advertentie reserveren of aanleveren? We helpen je graag.

Direct contact

Print Nationaal & digitaal
Ma- vrij: 8:30-17:00 uur
088-5722888
advertising@dpgmedia.nl

Print Regionaal
Ma – vrij: 9:00 – 17:00 uur
088-0131230
advertentieservice@dpgmedia.nl