Dé nieuwsbron met een sterke focus op regio, sport en entertainment

Het AD bereikt dagelijks miljoenen mensen. Doordeweeks gaat het om maar liefst 1,1 miljoen lezers via print, op zaterdag om 1,4 miljoen lezers via krant en magazine. Daarnaast bereiken we ook nog eens 7,8 miljoen unieke digitale lezers per maand via web en app.

Wij nemen graag met je contact op om de mogelijkheden te bespreken. Klik hiervoor op de button ‘ik wil adverteren’

  • Contact
  • Profiel

Hulp of advies nodig? Een advertentie reserveren of aanleveren? We helpen je graag.

Direct contact

Ma- vrij: 8:30-17:00 uur
088-0139640
adverteren@dpgmedia.nl

AD is er voor mensen die willen weten én begrijpen wat er speelt, en willen weten wat dat voor hén betekent. Zonder poespas, met fatsoen. Wat je leest, ziet of hoort mag je raken. AD is er voor de Nederlander die de middenpositie inneemt. Voor mensen die geïnteresseerd zijn in de wereld om hen heen. In wat er in de buurt én in het land gebeurt. Maar ook alles over sport willen weten en entertainment(nieuws) waarderen. AD is er voor iedereen die een gezonde mix tussen nieuws en ontspanning zoekt.

Portfolio
Naast elke dag het laatste nieuws via de krant, web en app brengt AD in het weekend het ADR Magazine editie AD. Dit magazine geeft je het weekendgevoel. Het magazine legt de focus op de goede dingen van het leven, zoals eten en drinken, mode en interieur, reizen, uitgaan, boeken en muziek. Laat uw merk dus profiteren van het positieve weekendgevoel en een umfeld vol inspiratie, lifestyle en ontspanning.

Bij AD geloven ze dat je sterker in het leven staat als je voelt dat je gehoord wordt, je erbij hoort, er iemand is die jou begrijpt en bijstaat.

AD helpt je om het nieuws en de wereld beter te begrijpen, dat geeft vertrouwen, zodat jij je eigen keuzes kunt maken. Ze bieden wat jij belangrijk vindt, wat dicht bij jou staat, wat je raakt, wat je graag met anderen wilt delen. Dat kan zijn wat je moet weten, wat leuk is om te weten of gewoon wat je leuk vindt om te doen.

Dit doet AD door dichtbij de lezer te staan, ze houden het graag praktisch zodat je weet wat het voor jou betekent en hebben een oplossingsgerichte, positieve blik. Bij AD is het glas halfvol. Zij zorgen ervoor dat wat ze doen bij je past en dat het klopt.

De onbetwiste nummer 1 in nieuws, regionaal nieuws, sport en entertainment.

AD. Altijd dichtbij