De bouw van Mediavaert is van start!

Met het nieuwe hout-hybride kantoor van DPG Media landt een nieuw journalistiek centrum in de ontwikkelende werkstad OverAmstel (Amstel Business Park Zuid). Flexibiliteit, gezond werken, innovatie en creativiteit vormen belangrijke speerpunten in het ontwerp van het nieuwe kantoor. Duurzaamheid is een belangrijke factor in de ontwikkeling van Mediavaert. Naast werkplekken voor medewerkers van onder andere Het Parool, de Volkskrant, Trouw, Nu.nl, Tweakers, vtwonen, Libelle, HR en Marketing omvat het gebouw testlabs, radio opnamestudio’s voor Qmusic, vergaderzalen, restaurants, een espressobar én een aansprekende eventlocatie aan de kade van de Duivendrechtsevaart. De oplevering vindt plaats in 2023.

 

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws

Mediavaert: Het nieuwe duurzame kantoor van DPG Media

De bouw is nog maar net van start, maar eind 2023 is het zover. Dan betrekken ruim 2000 medewerkers van DPG Media het nieuwe pand naast de drukkerij in Duivendrecht. 

Lees meer
Het laatste nieuws

Being start bouw houthybride hoofdkantoor DPG Media Nederland

De bouw van het grootste houthybride kantoor van Europa, het nieuwe kantoor van DPG Media, is woensdag 24 maart officieel gestart aan de Van der Madeweg in de gemeente Ouder-Amstel, dicht tegen Amsterdam aan. De oplevering van het duurzame en innovatieve kantoorgebouw, genaamd Mediavaert, staat gepland voor eind 2023.

Lees meer

Volg de bouw

Kijk live mee op de bouwplaats!

Onze Partners