Consumenten zijn kritischer dan ooit. Nu tijd en afstand in een online wereld nauwelijks nog een rol spelen, moet je als ondernemer opvallen tussen de rest. Maar hoe verleid je jouw klanten in deze concurrentiestrijd? Zichtbaarheid is het sleutelwoord.

 

Die zichtbaarheid bereik je door het ontwikkelen van een goede contentmarketingstrategie. Ondernemers met een goede strategie, staan op allerlei platformen direct in contact met hun doelgroep. Onvermijdelijk voor een succesvolle contentmarketingstrategie is storytelling: een goed verhaal, dat is wat je nodig hebt.

 

Wat is jouw verhaal?

Om je merk te verkopen en in het oog te laten springen bij het juiste publiek zijn vooral goede, pakkende verhalen nodig. Verhalen die niet alleen gaan over je product of dienst, maar die met name gaan over zaken die jouw organisatie of merk uniek maken. Want juist dát zijn de verhalen waaruit jouw publiek de conclusie trekt: dat is mijn merk, daar moet ik zijn, hen heb ik nodig. Kortom: zet je onderneming in de schijnwerpers met storytelling!

 

Maak een afspraak en ontvang het boek gratis!

 

Storytelling

Storytelling is hot. Het is hét marketingmiddel van dit moment. Omdat het werkt; het versterkt je merk. Je onderscheidt je ermee en daardoor val je op bij nieuwe en bestaande klanten. Maar storytelling is een vak apart en dat moet je eerst leren. Een verhaal vertellen klinkt misschien eenvoudig, maar dat valt nog wel eens tegen.

In deze video helpt Cor Hospes, specialist op het gebied van storytelling en contentmarketing, je bij het vertellen van een goed verhaal. Hij legt uit hoe storytelling werkt.

 

 

Maar hoe maak ik nu mijn verhaal?

Daar kunnen we heel kort over zijn. Met ons! Want wij kennen de geheimen voor effectieve contentmarketing en storytelling voor ondernemers. En meer: we hebben ook alle tools in huis om jouw marketingstrategie vorm te geven. We bieden verschillende platformen aan die zeer geschikt zijn voor storytelling. Een groot bereik met jouw merk is daarmee gegarandeerd.

Waar wacht je nog op? Wij staan in de startblokken om van jouw verhaal een bijzonder verhaal te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie. Dan sturen wij het boek ‘De power van een contentplatform’ van Cor Hospes toe en maken een vrijblijvende afspraak met je.

Goed artikel?
Je hebt al gestemd!

Gratis advies en boek cadeau

Dit boek ontvangen? Vul dan het formulier in. Wij sturen je direct het  boek: ‘De power van een contentplatform’ van Cor Hospes (t.w.v. € 24,95) toe en één van onze media-adviseurs neemt contact met je op voor het plannen van een vrijblijvend adviesgesprek. Zij laten je zien hoe je jouw (potentiële) klant nog beter bereikt met de juiste boodschap. 

Contact

  • Let op: zonder correct telefoonnummer kunnen wij je aanvraag niet verwerken