Je doelgroep overtuigen om in actie te komen, zodat zij kennismaken met jouw product of dienst en uiteindelijk besluiten om die aan te schaffen. Met als uiteindelijke doel: je omzet vergroten. Hoe doe je dat? Haal meer conversie uit bestaande klanten! Met slimme campagnes en optimalisatie van je website bijvoorbeeld.

 

Exclusieve toegang: tips en inspiratie

Meer rendement uit bestaande connecties, in marketingtermen: meer conversie. Meld je aan en krijg toegang tot praktische tips en inspiratie: artikelen, een whitepaper en een video. Benut deze kennis en bereik je doelstellingen.

Overtuig je (bestaande) klant

Je doelgroep precies kennen, hem op de juiste plek, met de juiste boodschap, in de juiste media aanspreken. Dat zijn voorwaarden voor een succesvolle campagne én om meer uit je bestaande connecties te halen. DPG Media weet wat je klant aanspreekt en hoe je hem raakt. Met deze kennis helpen we jouw onderneming je doelstellingen te behalen.

 

Meer weten?

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze media-adviseurs. Zij laten je zien hoe je jouw klant aanspreekt en hoe je hem raakt. Zodat je meer uit je bestaande relaties kunt halen en je jouw doelstellingen behaalt. Met als resultaat: van klik naar kassa.