Wereldberoemd worden in jouw regio doe je door gericht te adverteren in media die jouw doelgroep dagelijks ziet, met een boodschap die past bij hun interesses. Kies daarom voor de kracht van lokale media. Onze bladen en nieuwssites hebben een lokale redactie. Die altijd op de hoogte is van het nieuws in jouw regio en stad. Zo sluiten zij aan bij de belevingswereld van jouw doelgroep, waardoor die écht aandacht heeft voor de inhoud. Maak gebruik van die aandacht. Wees zichtbaar in lokale media.

 

Ons lokale aanbod

Bereik in één klap een groot en uniek publiek binnen een betrouwbare en relevante redactionele omgeving in jouw regio. Wij zijn altijd bij jou in de buurt. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Onze specialisten vertellen je er graag meer over! Bekijk hieronder alvast onze diverse media-oplossingen.

XtraLocal

Laat jouw advertentie opvallen in de krant én online. Met XtraLocal! Hoe dat werkt? Plaats een advertentie in de krant en wij plaatsen deze één week lang ook op de favoriete nieuwssites van jouw doelgroep.

 

Huis-aan-huis

De huis-aan-huiskrant is een perfect medium om jouw organisatie in jouw directe omgeving onder de aandacht te brengen. Ontdek de mogelijkheden van onze verschillende huis-aan-huiskranten.

 

Indebuurt.nl

Dagelijks brengt indebuurt.nl het laatste nieuws, leuke tips en inspirerende verhalen. Hierbij is aandacht voor diverse branches als eten en drinken, wonen, winkelen en leuke uitjes in de stad.

 

Folders

Hoe zorg je dat jouw doelgroep je folder aandachtig leest? Wij verspreiden je folder in combinatie met één huis-aan-huiskrant. Daardoor valt je boodschap meer op dan in een folderpakket. En breng je jouw organisatie écht onder de aandacht van potentiële klanten.

 

Reclamefolder.nl

Jouw (potentiële) klanten lezen folders steeds vaker via hun telefoon of desktop. Speel hierop in en plaats jouw folder lokaal door naar reclamefolder.nl en de reclamefolder app.

 

De mogelijkheden in jouw omgeving

Op welke nieuwssites en kranten kun je jouw aanbod en organisatie het beste tonen? En wat spreekt potentiële klanten of collega’s écht aan? DPG Media weet hoe het zit. Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze media-adviseurs. Zij laten je zien hoe je jouw doelgroep nog beter bereikt.

Aanmeldformulier