We leven in een tijdperk waarin trends, technologie, consumenten en het medialandschap zo snel veranderen dat veel bedrijven het niet meer kunnen bijbenen. Het is een tijdperk van aanpassen of uitsterven. En dit geldt dus ook voor jou als ondernemer. Wat moet jij doen om op te vallen en wat vooral niet?

 

Digital Wake-Up

Laat je inspireren en geef jouw business een boost met digital marketing. Tijdens Digital Wake-Up krijg je, naast een heerlijk ontbijt, in ongeveer 2 uur tijd veel nieuwe inspiratie en energie om na afloop weer volop aan de slag te gaan in je eigen onderneming.

 

Tijdens Digital Wake-Up Zwolle heet onze gastheer Robert van den Ham je welkom bij een ochtend vol inspiratie. Cor Hospes, expert contentmarketing, neemt je vervolgens mee op een enerverende reis vol scherpzinnige observaties over het veranderende medialandschap en de rol van social media hierin. En aansluitend ontdekken we met Derrick Neleman, de man achter ‘just fucking good wine’, de uitdagingen van pionieren in de wijnindustrie.

 

 

Geef je business een boost

Kom op donderdag 3 september 2020 naar Digital Wake-Up Zwolle en wissel ervaringen uit met meer ondernemers uit de regio die, net als jij, hun online groei een impuls willen geven.

 

De locatie en het programma

Digital Wake-Up Zwolle vindt plaats bij PEC Zwolle.

7.30 uur: Het ontbijt staat voor je klaar.
8.00 uur:
Start van de inspiratiesessie met Robert van den Ham.
8.25 uur:
Contentexpert Cor Hospes neemt je mee op enerverende reis die tintelt van creativiteit.
9.15 uur:
Topondernemer Derrick Neleman, oprichter van Neleman, verklapt hoe de gigantische animo voor de witte variant van Just Fucking Good Wine is ontstaan. 
10.00 uur:
Volledig geïnspireerd kun je weer aan het werk.

Sprekers

Cor Hospes

Eén van Nederlands meest vooraanstaande spreekbuizen op het gebied van contentmarketing, social media en storytelling.

Lees meer

Cor Hospes

Cor Hospes

Eén van Nederlands meest vooraanstaande spreekbuizen op het gebied van contentmarketing, social media en storytelling. Hij neemt je mee op een enerverende reis vol scherpzinnige observaties over het veranderende medialandschap en de rol van social media hierin.

Derrick Neleman

De Zutphense biowijnpionier maakt grote slagen in de wijnbranche en is recent uitgeroepen tot 'meest inspirerende ondernemer' van Nederland.

Lees meer

Derrick Neleman

Derrick Neleman

De Zutphense biowijnpionier is uitgeroepen tot ‘meest inspirerende ondernemer’. En kreeg onlangs nog een 10- voor één van zijn witte wijnen. Nog nooit werd een wijn met dat hoge cijfer bekroond. Het geheim achter dit succes deelt hij met jou op tijdens Digital Wake-Up.

Robert van den Ham

Robert van den Ham is hoofdredacteur bij De Ondernemer, het grootste platform voor ondernemers in het MKB en ZZP'ers. Als mediamens behoren met name retail en e-commerce tot zijn vakgebieden.

Lees meer

Robert van den Ham

Robert van den Ham

Robert van den Ham is Director Content & Marketing bij De Ondernemer. Hij werkte hiervoor in diverse leidinggevende functies voor met name magazines en websites. Veelal was het zijn missie daar brede(re) mediamerken van te maken, crossmediaal denken en doen te introduceren en dus redacties, marketing en sales daar in mee te nemen. Op zijn palmares sieren ook enkele prijzen: in 2013 werd Robert gekozen tot Hoofdredacteur van het Jaar, een jaar later tot Crossmedia Man van het Jaar.

Partners