Eenvoudig méér lokaal en regionaal bereik

Zorg dat jouw (potentiële) klant niet meer om je heen kan. Laat jouw advertentie op een unieke wijze opvallen in de krant én online. Met XtraLocal! Hoe dat werkt? Plaats één advertentie in de huis-aan-huiskrant en wij plaatsen deze één week lang ook op de favoriete nieuwssites van jouw doelgroep. Zoals op de site van de regionale huis-aan-huiskrant. Maar ook op indebuurt.nl, Reclamefolder.nl en zelfs op de regionale pagina van het AD.nl.

Ga voor het XtraLocal-effect

Met XtraLocal bereik je nog beter jouw doelgroep met één advertentie. Via print en online. Zo krijgt jouw boodschap extra aandacht. En ben jij straks wereldberoemd in jouw regio. Dat is het effect van XtraLocal.

Pakketten

Wereldberoemd worden in jouw regio met XtraLocal? Kies hieronder de regio waarin jij jouw advertentie wilt tonen. En geef vervolgens aan in welke huis-aan-huis titel je wilt adverteren. Je kunt dan kiezen op welk formaat jij jouw advertentie wilt laten zien in jouw huis-aan-huiskrant. Het enige wat je nog hoeft te doen is het aanleveren van jouw advertentie voor de plaatsing in de krant. Ons team zorgt er vervolgens voor dat je advertentie ook één week lang ook online te zien is. Zoals op de site van de regionale huis-aan-huiskrant. Maar bijvoorbeeld ook op indebuurt.nl, Reclamefolder.nl en zelfs op de regionale pagina van het AD.nl. Mét gegarandeerde impressies. Bekijk de pakketten voor het aantal gegarandeerde impressies. Wil je jouw aanpassing in de krant toch nét iets anders hebben voor online? Maak dan gebruik van onze opmaakservice om gemakkelijk en snel jouw afbeelding en tekst aan te passen.

Pakketten

Hieronder vind je de pakketten die voor deze titel beschikbaar zijn en welke Xtra's je bij deze pakketten krijgt. Je kunt makkelijk aangeven of je meer impressies wilt en daarna een offerte aanvragen

< Kies een andere titel
Start Formaat i 1/8 pagina Online impressies: 10% van de oplage van jouw gekozen huis-aan-huiskrant Buurtvoordeel 1 week Reclamefolder Link naar homepage Regiotargeting Opmaakservice

Xtra impressies

Basis Formaat i Vanaf 1/8 pagina Online impressies: 15% van de oplage van jouw gekozen huis-aan-huiskrant Buurtvoordeel 1 week Reclamefolder Link naar homepage Regiotargeting Opmaakservice

Xtra impressies

Premium Formaat i 1/4 pagina Online impressies: 20% van de oplage van jouw gekozen huis-aan-huiskrant Buurtvoordeel 1 week Reclamefolder Link naar homepage Regiotargeting Opmaakservice

Xtra impressies

Platinum Formaat i 1/2 pagina Online impressies: 20% van de oplage van jouw gekozen huis-aan-huiskrant Buurtvoordeel 1 week Reclamefolder Link naar homepage Regiotargeting Opmaakservice

Xtra impressies

Professional Formaat i 1/1 pagina Online impressies: 25% van de oplage van jouw gekozen huis-aan-huiskrant Buurtvoordeel 1 week Reclamefolder Link naar homepage Regiotargeting Opmaakservice

Xtra impressies

Gegevens

Kies een ander pakket

Jouw aanvraag

  • Pakket: Pakket
  • Formaat: Format
  • Buurtvoordeel: 1 week
  • Online impressies: 20%% van de oplage van jouw gekozen huis-aan-huiskrant.
  • Xtra impressies: Geen impressies

Deze locals gingen je voor

Deze locals gingen je voor

Wereldberoemd in Goes

Pim, van Westen Menswear: “De herhaling van de booschap maakt het succesvol”

Bekijk de ervaring van Pim
Deze locals gingen je voor

Wereldberoemd in Harderwijk

Henk, Slaaphof: “We maken gebruik van plaatselijke media”

Bekijk de ervaring van Henk
Deze locals gingen je voor

Wereldberoemd in Den Bosch

Manfred, Markt Zonwering: “Je merkt goed dat het hier ineens veel drukker is dan daarvoor”

Bekijk de ervaring van Manfred
Deze locals gingen je voor

Wereldberoemd in Hengelo

Jan, Nijhof Schoenen: “Als je buiten het centrum zit moet je wat harder schreeuwen”

Bekijk de ervaring van Jan
Deze locals gingen je voor

Wereldberoemd in Doetinchem

Gerard, Lindenhovius Optiek: “Als we adverteren, adverteren we met columns én advertenties”

Bekijk de ervaring van Gerard
Deze locals gingen je voor

Wereldberoemd in Numansdorp

Hanneke, Van Kooten Tuin & Buitenleven: “We hebben het goed kunnen merken met de aanloop”

Bekijk de ervaring van Hanneke

Zo eenvoudig is het

Het enige wat je hoeft te doen is jouw advertentie bij ons aanleveren. Ons team plaatst de advertentie dan één week lang in de krant en online.

Meer lokale media bij jou in de buurt

Indebuurt

Indebuurt

Dagelijks brengt indebuurt.nl het laatste nieuws, leuke tips en inspirerende verhalen. Hierbij is aandacht voor diverse branches als eten en drinken, wonen, winkelen en leuke uitjes in de stad.

Lees meer

Indebuurt

Huis-aan-huiskrant

Huis-aan-huiskrant

De huis-aan-huiskrant is een perfect medium om jouw organisatie in jouw directe omgeving onder de aandacht te brengen. Ontdek de mogelijkheden van onze verschillende huis-aan-huiskranten.

Lees meer

Huis-aan-huiskrant

Folders

Folders

Hoe zorg je dat jouw doelgroep je folder aandachtig leest? Wij verspreiden je folder in combinatie met één huis-aan-huiskrant. Daardoor valt je boodschap meer op dan in een folderpakket. En breng je jouw organisatie écht onder de aandacht van potentiële klanten.

Lees meer

Folders

Reclamefolder.nl

Reclamefolder.nl

Jouw potentiële klanten lezen folders steeds vaker via hun telefoon of desktop. Speel hierop in en plaats jouw folder lokaal door naar reclamefolder.nl en de reclamefolder app.

Lees meer

Reclamefolder.nl

Persoonlijk contact?

Wij zijn altijd bij jou in de buurt. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Onze specialisten vertellen je er graag meer over!