Jouw aanbieding op Reclamefolder.nl

Steeds vaker bekijken jouw (potentiële) klanten folders via hun telefoon of computer. Reclamefolder.nl is hét verzamelplatform voor alle actuele folders, dus ook die van jou. Door gebruik te maken van Reclamefolder.nl leid je jouw klanten direct naar jouw website of webshop én verzamel je handige informatie over je doelgroep. Bijvoorbeeld welke aanbieding eruit springen.

Gemak staat voorop bij Reclamefolder.nl. Zo is het voor consumenten heel eenvoudig om hun favoriete winkels en producten op te zoeken in hun eigen woonomgeving of waar zij zich op dat moment bevinden. Wekelijks worden er miljoenen folders bekeken. Staan jouw aanbiedingen daar straks ook bij?

 

Wereldberoemd worden met Reclamefolder.nl doe je zo

Er zijn twee posities mogelijk binnen Reclamefolder.nl waarmee je jouw lokale of nationale doelgroep bereikt.

1. Freemium positie
Plaats je folder gratis (freemium) op Reclamefolder.nl. Met freemium komt je folder niet op de centrale tijdlijn van Reclamefolder.nl. De folder is voor bezoekers wel vindbaar binnen de verschillende categorieën/ categorie Retail.

2. Premium positie
Deze posities zijn er in abonnementsvorm of in bundelvorm. Daarbij is je folder zichtbaar op de centrale tijdlijn van Reclamefolder.nl. Je folder wordt voorzien van deeplinks. En je krijgt een overzichtelijk dashboard én een wekelijkse e-mail met resultaten.

 

Harde feiten

We zetten de belangrijkste feiten van Reclamefolder.nl voor je op een rij:

– Reclamefolder.nl bereikt elke maand 1,8 miljoen shoppers.
– Er worden 30 miljoen folders per maand gelezen.
– De grootste doelgroep is tussen de 20 en 49 jaar oud.
– Trouwe gebruikers die 3 á 4 keer in de week de folders bezoeken.
– 92% van de bezoekers gebruikt een smartphone of tablet.
– Van alle bezoekers is 67% vrouw en 33% man.

Meer lokale media bij jou in de buurt

Folders

Folders

Hoe zorg je dat jouw doelgroep je folder aandachtig leest? Wij verspreiden je folder in combinatie met één huis-aan-huiskrant. Daardoor valt je boodschap meer op dan in een folderpakket. En breng je jouw organisatie écht onder de aandacht van potentiële klanten.

Lees meer

Folders

Huis-aan-huis

Huis-aan-huis

De huis-aan-huiskrant is een perfect medium om jouw organisatie in jouw directe omgeving onder de aandacht te brengen. Ontdek de mogelijkheden van onze verschillende huis-aan-huiskranten.

Lees meer

Huis-aan-huis

Indebuurt.nl

Indebuurt.nl

Dagelijks brengt indebuurt.nl het laatste nieuws, leuke tips en inspirerende verhalen. Hierbij is aandacht voor diverse branches als eten en drinken, wonen, winkelen en leuke uitjes in de stad.

Lees meer

Indebuurt.nl

XtraLocal

XtraLocal

Laat jouw advertentie opvallen in de krant én online. Met XtraLocal! Hoe dat werkt? Plaats een advertentie in de krant en wij plaatsen deze één week lang ook op de favoriete nieuwssites van jouw doelgroep.

Lees meer

XtraLocal

Persoonlijk contact?

Wil je weten hoe jouw folder een goede plek krijgt op reclamefolder.nl? Onze specialisten vertellen je er graag meer over.