Word wereldberoemd indebuurt

Dagelijks brengt indebuurt.nl het laatste nieuws, leuke tips en inspirerende verhalen. Hierbij is aandacht voor diverse branches als eten en drinken, wonen, winkelen en leuke uitjes in de stad. Ook is er volop aandacht voor inspirerende portretten van bijzondere inwoners en ondernemers én heeft indebuurt de meest aantrekkelijke acties/aanbiedingen uitgelicht in jouw stad! Dus ook voor jou! Altijd al iedereen willen vertellen hoe jouw bedrijf tot stand is gekomen? Of waarom jouw onderneming gevoel voor de stad heeft? Vertel het indebuurt!

Ben jij ook indebuurt?

Ben jij ook indebuurt?

Maak kennis met jouw redactie

De redactie van indebuurt vertelt kort over de werkwijze. Komen wij binnenkort bij jouw buurten?

Maak kennis met jouw redactie
Ben jij ook indebuurt?

Buurten bij keurslager Jan Daamen

“De mensen blijven terug komen naar de winkel. Dat hebben we bereikt.”

Bekijk het verhaal van Bart
Ben jij ook indebuurt?

Buurten bij NEXXT VR

“Ze hebben gewoon hele mooie content gemaakt voor ons” – Harm derks

Bekijk het verhaal van NEXXT VR

Het leuke nieuws bij jou indebuurt.

Doelgroep

Doelgroep

Met indebuurt.nl weet jij een brede doelgroep te bereiken. De grootste groep is tussen de 25 en 34 jaar oud, maar ook jongeren en ouderen weten ons goed te vinden. Een aanpak op maat zorgt ervoor dat we jouw doelgroep gericht weten te bereiken. Onze doelgroep heeft een brede interesse in alles wat de stad leuk maakt. Van winkelen tot horeca, van gemeentenieuws tot nieuwbouwprojecten.

Vacatures

Vacatures

Op zoek naar een nieuwe collega of medewerker? Via indebuurt.nl bereik je eenvoudig en snel kandidaten in jouw stad. Deel jouw vacature(s) met ons en wij zorgen voor de publicatie en promotie. Jouw vacature wordt duidelijk uitgelicht op indebuurt.nl. En potentiële kandidaten kunnen vanuit de vacature direct doorklikken naar jouw bedrijfspagina voor meer informatie.

Stadsgids

Stadsgids

Zodra jouw bedrijfspagina online staat op indebuurt.nl, ben je gemakkelijk vindbaar voor je klanten in de stadsgids. En bij iedere aanbieding, vacature of een artikel van jouw bedrijf kunnen bezoekers eenvoudig doorklikken naar jouw pagina voor meer informatie.

Andere lokale media bij jouw in de buurt

Huis-aan-huiskrant

Huis-aan-huiskrant

De huis-aan-huiskrant is een perfect medium om jouw organisatie in jouw directe omgeving onder de aandacht te brengen. Ontdek de mogelijkheden van onze verschillende huis-aan-huiskranten.

Lees meer

Huis-aan-huiskrant

Folders

Folders

Hoe zorg je dat jouw doelgroep je folder aandachtig leest? Wij verspreiden je folder in combinatie met één huis-aan-huiskrant. Daardoor valt je boodschap meer op dan in een folderpakket. En breng je jouw organisatie écht onder de aandacht van potentiële klanten.

Lees meer

Folders

Reclamefolder.nl

Reclamefolder.nl

Jouw potentiële klanten lezen folders steeds vaker via hun telefoon of desktop. Speel hierop in en plaats jouw folder lokaal door naar reclamefolder.nl en de reclamefolder app.

Lees meer

Reclamefolder.nl

XtraLocal

XtraLocal

Laat jouw advertentie opvallen in de krant én online. Met XtraLocal! Hoe dat werkt? Plaats een advertentie in de krant en wij plaatsen deze één week lang ook op de favoriete nieuwssites van jouw doelgroep.

Lees meer

XtraLocal

Persoonlijk contact?

Wij komen graag buurten. Neem contact op met onze specialisten voor een goed gesprek over onze mogelijkheden in jouw buurt.