Breda krijgt een nieuwe huis-aan-huiskrant: indebuurt Breda. Dit kun je verwachten: Op 1 juli valt de allereerste editie van de huis-aan-huiskrant op de deurmat van maar liefst 75.200 huishoudens in Breda. De krant vervangt Het Stadsblad Breda, dat 24 juni voor het laatst zal verschijnen.

 

Leuke lokale nieuwtjes en mooie verhalen uit Breda

Met de komst van de krant wordt voortgeborduurd op het succes van het online platform indebuurt Breda. Maandelijks bezoeken zo’n 250.000 mensen de site en volgen duizenden mensen de site op Facebook en Instagram. Op indebuurt Breda vind je leuke lokale nieuwtjes en mooie verhalen uit Breda. De indebuurt-krant maakt deze verhalen bereikbaar voor een nog breder publiek. Jong en oud kan zo genieten van indebuurt.

 

Openingsactie: van €860 voor €499

Om de komst van de nieuwe indebuurt-krant te vieren, bieden we jou tijdelijk een mooie openingsactie voor jouw branded content artikel op indebuurt.nl/breda, aanjaging op de Facebook-pagina én een plaatsing in de nieuwe indebuurt-krant. Nu voor slechts €499!

Deze actie loopt t/m 12 augustus 2020

Jouw verhaal uitgebreid on- én offline inzetten? Dit zijn onze promotiepakketten!

Small

Small

Online branded content + een kwart pagina branded content in de krant. Van €1.185 voor €750.

Small

Medium

Medium

Online branded content + een halve pagina branded content in de krant. Van €1.780 voor €999.

Medium

Large

Large

Online branded content + een hele pagina branded content in de krant. Van €2.355 voor €1.250.

Large

Persoonlijk contact?

Wij komen graag buurten. Neem contact op met onze specialisten voor een goed gesprek over onze mogelijkheden in jouw buurt.