Jouw folder onder de aandacht

Hoe zorg je dat jouw doelgroep je folder aandachtig leest? Wij verspreiden je folder in combinatie met één huis-aan-huiskrant. Daardoor valt je boodschap meer op dan in een folderpakket. En breng je jouw organisatie écht onder de aandacht van potentiële klanten. Je kunt kiezen voor een brede verspreiding of focussen op bijvoorbeeld een bepaalde wijk. Zo ben je altijd in contact met je doelgroep.

Klantcase: GroenRijk De Heikant

Het succes van de folder

Marco Verberne is eigenaar van tuincentrum GroenRijk De Heikant in Veldhoven: “Ik laat je graag zien hoe ik mijn groene en duurzame familiebedrijf onder de aandacht breng bij onze doelgroep door onder andere de inzet van onze kleurrijke folders.”

Jouw lokale mogelijkheden

Op welke nieuwssites en kranten kun je jouw aanbod en organisatie het beste tonen? En wat spreekt potentiële klanten of collega’s écht aan? DPG Media weet hoe het zit. Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze media-adviseurs. Zij laten je zien hoe je jouw doelgroep nog beter bereikt

Meer lokale media bij jou in de buurt

Huis-aan-huiskranten

Huis-aan-huiskranten

De huis-aan-huiskrant is een perfect medium om jouw organisatie in jouw directe omgeving onder de aandacht te brengen. Ontdek de mogelijkheden van onze verschillende huis-aan-huiskranten.

Lees meer

Huis-aan-huiskranten

Reclamefolder.nl

Reclamefolder.nl

Jouw potentiële klanten lezen folders steeds vaker via hun telefoon of desktop. Speel hierop in en plaats jouw folder lokaal door naar reclamefolder.nl en de reclamefolder app.

Lees meer

Reclamefolder.nl

XtraLocal

XtraLocal

Laat jouw advertentie opvallen in de krant én online. Met XtraLocal! Hoe dat werkt? Plaats een advertentie in de krant en wij plaatsen deze één week lang ook op de favoriete nieuwssites van jouw doelgroep.

Lees meer

XtraLocal

Indebuurt.nl

Indebuurt.nl

Dagelijks brengt indebuurt.nl het laatste nieuws, leuke tips en inspirerende verhalen. Hierbij is aandacht voor diverse branches als eten en drinken, wonen, winkelen en leuke uitjes in de stad.

Lees meer

Indebuurt.nl

Jouw folder bij onze huis-aan-huiskrant?

Laten we de mogelijkheden bespreken! Onze specialisten helpen je graag om te bepalen hoe jij je doelstellingen kunt bereiken.