Wereldberoemd worden in jouw regio doe je door gericht te adverteren in media die jouw doelgroep dagelijks ziet, met een boodschap die past bij hun interesses. Kies daarom voor de kracht van lokale media. Onze bladen en nieuwssites hebben een lokale redactie. Die altijd op de hoogte is van het nieuws in jouw regio en stad. Zo sluiten zij aan bij de belevingswereld van jouw doelgroep, waardoor die écht aandacht heeft voor de inhoud. Maak gebruik van die aandacht. Wees zichtbaar in lokale media.

Hoe lokaal is lokale media?

Hoe lokaal is lokale media?

De kracht van multimedia

Optimaal jouw doelgroep bereiken? Je valt tegenwoordig niet meer op met een enkele flyer, één poster in een bushokje of een eenmalige advertentie in de krant. Echt de aandacht van je klant pakken doe je met een gebalanceerde mix van verschillende kanalen. Waarvoor kies jij om jouw merk of product op de kaart te zetten?

Bekijk het whitepaper
Hoe lokaal is lokale media?

Interview: De kracht van lokaal

In dit interview vertelt Directeur Local Sales Kees Reinders over de kracht van lokaal: ‘Je bereikt in √©√©n klap een groot en uniek publiek binnen een betrouwbare en relevante redactionele omgeving’.

Lees het interview
Hoe lokaal is lokale media?

Blog: Lokaal en digitaal

Het AD zocht onlangs uit wat er speelde bij de retailers die het niet redden en kwam tot de conclusie dat er maar liefst zeven redenen zijn waarom ze verdwijnen […] Retailers moeten echt van alle markten thuis zijn, ze moeten zelfs het weer kunnen voorspellen om het hoofd boven water te houden. En aan die lijst kan de impact van de digitale transitie ook nog eens toegevoegd worden.

Lees verder
Hoe lokaal is lokale media?

11 tips voor meer online verkoop

Met de whitepaper met 11 tips hopen wij jou te inspireren om online (beter) zichtbaar te zijn. Het gaat er om dat je heel gericht je klant bereikt met precies de juiste boodschap, op het juiste moment en op precies die site of app die altijd openstaat. Ja, hoe ga je dat doen?

Bekijk het whitepaper

De mogelijkheden in jouw omgeving

Op welke nieuwssites en kranten kun je jouw aanbod en organisatie het beste tonen? En wat spreekt potenti√ęle klanten of collega‚Äôs √©cht aan? DPG Media weet hoe het zit. Maak een vrijblijvende afspraak met √©√©n van onze media-adviseurs. Zij laten je zien hoe je jouw doelgroep nog beter bereikt.

Ons lokale aanbod

XtraLocal

XtraLocal

Laat jouw advertentie opvallen in de krant én online. Met XtraLocal! Hoe dat werkt? Plaats een advertentie in de krant en wij plaatsen deze één week lang ook op de favoriete nieuwssites van jouw doelgroep.

Lees meer

XtraLocal

Huis-aan-huis

Huis-aan-huis

De huis-aan-huiskrant is een perfect medium om jouw organisatie in jouw directe omgeving onder de aandacht te brengen. Ontdek de mogelijkheden van onze verschillende huis-aan-huiskranten.

Lees meer

Huis-aan-huis

Indebuurt.nl

Indebuurt.nl

Dagelijks brengt indebuurt.nl het laatste nieuws, leuke tips en inspirerende verhalen. Hierbij is aandacht voor diverse branches als eten en drinken, wonen, winkelen en leuke uitjes in de stad.

Lees meer

Indebuurt.nl

Folders

Folders

Hoe zorg je dat jouw doelgroep je folder aandachtig leest? Wij verspreiden je folder in combinatie met √©√©n huis-aan-huiskrant. Daardoor valt je boodschap meer op dan in een folderpakket. En breng je jouw organisatie √©cht onder de aandacht van potenti√ęle klanten.

Lees meer

Folders

Reclamefolder.nl

Reclamefolder.nl

Jouw (potenti√ęle) klanten lezen folders steeds vaker via hun telefoon of desktop. Speel hierop in en plaats jouw folder lokaal door naar reclamefolder.nl en de reclamefolder app.

Lees meer

Reclamefolder.nl

Persoonlijk contact?

Wij zijn altijd bij jou in de buurt. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Onze specialisten vertellen je er graag meer over!