Even voorstellen

Ons Dentsu team binnen DPG Media! Zij staan klaar voor al jouw vragen over onze media, producten of als je even wilt brainstormen. Schroom niet om contact op te nemen.

Van links naar rechts: Rick, Nadia, Louise, Carlijn, Laurens

 

Meer dan honderd merken

Onze media komen al decennia lang dagelijks over de vloer bij miljoenen Nederlandse huishoudens. Merken die zowel lezers als adverteerders een prachtig platform bieden. We geven je graag een kijkje in onze keuken, ken jij al onze merken?

 

 

Maak kennis met:

 

In 2021 lanceerden wij het digitale kennisplatform Grow. Door middel van dit platform willen wij jou inspireren en helpen om te groeien met digitale kennis. Je vindt hier vernieuwende onderzoeken, praktijkcases, artikelen, podcasts, video’s en als het binnenkort weer kan, live events! We hebben een paar toffe Grow artikelen hieronder voor je klaargezet:

Digital future

Digital future

Het belang van innovatie om Groei te realiseren

Lees het interview op Grow

Digital future

Mediaonderzoek

Mediaonderzoek

Helft van de jongeren bereid te betalen voor online nieuws

Lees het artikel op Grow

Mediaonderzoek

Podcasts

Podcasts

'Met een klein budget moet je onverwachts zijn' marketing directeur Zeeman

Beluister de podcast op Grow

Podcasts

Contact opnemen

Wij hebben voor elke uitdaging en doelstelling een passende media-oplossing. Op papier in krant en magazines, digitaal via onze sites en apps, op de radio en op al onze events. Bereik ook jouw klant via één van onze vertrouwde kwaliteitsmerken.

Kun je niet wachten? Neem dan contact op!

E-mail: bureauteam@dpgmedia.nl