Wat ga je doen als krantenbezorger?

Een krantenwijk is een actieve bijbaan die slechts een paar uur van jouw ochtend in beslag neemt. De kranten moeten namelijk elke dag op tijd bij de abonnees in de bus liggen. Doordeweeks is dit voor 07.00 uur en zaterdag voor 08.00 uur. Hierna heb je de rest van de dag tijd voor andere activiteiten! De sportschool is trouwens niet nodig, want je krijgt genoeg beweging om fit te blijven. Klinkt goed toch?

Als krantenbezorger kun je met een paar uur per dag goed bijverdienen, vanaf 18 jaar verdien je minimaal € 10,50 per uur. Op de zaterdag ligt de vergoeding vaak hoger en kan je soms in twee uur tijd al ca. € 25 verdienen! Je bent slechts een paar uur per ochtend bezig, vaak niet langer dan drie uur. Hierdoor is jouw werk als krantenbezorger perfect te combineren met andere activiteiten, zoals studie en andere werkzaamheden.

Krantenbezorger baan: vier krantenbezorgers poseren met de krant en de fiets

De krant wordt bezorgd van maandag t/m zaterdag. Je kunt zes dagen per week werken, een paar dagen per week of alleen op zaterdag. Jij kiest zelf, in overleg met de distributeur, hoeveel dagen je wilt bezorgen.

Ben jij minimaal 15 jaar oud en ben je niet vies van vroeg opstaan? Dan ben jij de vroege vogel die wij zoeken!

Ben je nog niet overtuigd? Een workout terwijl je in de buitenlucht aan het werk bent, niemand die op je vingers kijkt, een gratis krant naar keuze, leuke winacties én elke zondag vrij, behoren ook tot de voordelen van een krantenwijk! Meld je aan op www.krantenbezorgen.nl!